Societat

Aniversari

Representants del grup «Collita del 52» es reuneixen amb l'alcalde per explicar totes les seves activitats previstes

Per Redacció

Imatge de la trobada que va tenir lloc la setmana passada
Imatge de la trobada que va tenir lloc la setmana passada | Cedida

La setmana passada es va produir una trobada entre representants del grup "Collita del 52", que actualment estan preparant un programa d'activitats lúdiques per celebrar el seu 70è aniversari, i l'alcalde Oliver Klein. En la trobada, Josep Maria Panicello, que encapçala la comissió organitzadora, va explicar a l’alcalde totes les activitats previstes al llarg de tot l’any en la particular festa major d’aquest grup de persones de Cambrils nascudes el 1952. 

L’objectiu d’enguany és conèixer més a fons el municipi de Cambrils amb el suport de l’Ajuntament. El programa es va obrir el passat dia 12 de febrer amb un esmorzar de forquilla i la previsió és organitzar nombroses activitats fins al desembre. L’acte central se celebrarà el mes d’octubre i consistirà en la tradicional recepció a la Sala de Plens de l’Ajuntament i un dinar de germanor. Les altres activitats programades durant el 2022 seran visites culturals, cafès tertúlia, esmorzars, sopars amb ball, una calçotada, un tast de vins, excursions, caminades, una projecció de vídeos d’anteriors edicions, i fins i tot un viatge de cap de setmana, entre d'altres.  

El grup es va crear fa 20 anys amb motiu del 50è aniversari

El grup "Collita del 52" es va crear el 2002 amb motiu de la celebració dels 50 anys. Poc després va néixer el "Set Rieres" que, durant uns anys, cada primer divendres de mes reunia més de 100 persones en un sopar i un ball. El grup va repetir la festa el 2012 i el 2017 per celebrar el 60è i el 65è aniversari i va reunir unes 150 persones. A partir de llavors, amb la jubilació i molt més temps lliure, l’activitat es va intensificar amb més trobades, viatges i actes culturals.  

La festa del 70è aniversari s’ha ampliat a tot l’any, a diferència dels aniversaris anteriors concentrats en un sol dia, i per això el grup vol arribar al màxim de coetanis possible. Les persones de la generació del 1952 que van néixer a Cambrils o que hi resideixen que vulguin participar en la celebració poden contactar amb el grup a través del correu collitadel52@gmail.com o el telèfon/Whatsapp 600403639. També es pot trobar informació al perfil de Facebook https://www.facebook.com/collitadel52 i a la pàgina web http//collitadel52.wordpress.com.   

Comenta aquest article