Esports

Futbol

El Cambrils Unió tanca la primera fase de la competició amb una victòria davant el Morell

El Cambrils Unió ha quedat tercer del seu grup i disputarà la lligueta d'ascens a Primera Catalana

Per Ferran Tuset

Imatge del partit jugat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal entre el Cambrils Unió i el Morell
Imatge del partit jugat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal entre el Cambrils Unió i el Morell | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                Segona Catalana                   Subgrup 8A

Cambrils Unió 3 - CD Morell 1

Alineació: Ramon, Domínguez, Roger Cunyat,  Palau (Menacho m. 60), Ian Coit, Sebas, Deivid, Ikaro (Pau Prados m.6o), Miki, Rubio i Agüero (Roger Carrió m. 73).

Gols: 0-1 m. 7;  1-1 m. 26 Miki; 2-1 m. 71 Ian Coit; 3-1 m. 88 Miki.

Targetes: cap

En el partit d'aquest passat dissabte disputat davant el Morell no hi havia res en joc, només que en el partit de la primera volta al camp del Morell, el Cambrils va sortir derrotat per 3 a 0. Va ser una de les dues derrotes encaixades i la més important pel que fa al resultat.

En el partit d'aquest passat dissabte, el Cambrils Unió va sortir al camp molt relaxat i amb poca intensitat i per això ja al minut 7 encaixava el 0-1 fruit de una contra del Morell. Al minut 23 hi va haver una claríssima ocasió local però sense l'encert necessari davant la porteria rival per part de Miki i de Deivid. Però tan sols tres minuts després i en el cinquè córner que treia Deivid, es produeixen unes mans dins l'àrea que no es van xiular, però el rebot l'aprofita Miki per aconseguir l'empat a 1 i amb aquest resultat s'acabava el primer temps.
Al segon temps va continuar el domini local, però fins el minut 71 no va arribar el segon gol. Deivid tirava per alt una falta des del costat dret de l'àrea i Ian Coit, de cap, marcava el 2-1. Al minut 74 hi va haver una clara ocasió de Miki i al 80, una del Morell amb una gran aturada de Ramon, el porter local. A dos minuts del final es va produir una falta calcada com la d'abans. La va treure Deivid dins l'àrea, amb xut de Roger Carrió que va refusar el porter i el rebot el va  aprofitar Miki per marcar a boca de gol. Destacar els 2 gols aconseguits per Miki i, també, a Deivid, l'autor de les tres passades dels tres gols.

Aquest ha estat el darrer partit de lliga de la primera fase de la competició. Aquesta primera fase determinava els tres classificats del grup que disputaran la lligueta de promoció d'ascens a Primera Catalana. El Cambrils Unió ja havia aconseguit la classificació entre els tres primers des de la setmana passada. El Cambrils Unió ha quedat tercer darrera del Reddis i La Canonja i aquests tres equips jugaran la lligueta d'ascens juntament amb els tres primers classificats del subgrup B, corresponent als equips de les Terres de l'Ebre. Els tres primers classificats d'aquest altre grup han estat l'Aldeana, l'Ampolla i el Tortosa.

 

Comenta aquest article