Societat

Festes

La pluja es converteix en protagonista i obliga a suspendre la celebració dels Tres Tombs

Les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola van acollir, ahir, la celebració de l'esmorzar popular i la concentració dels aficionats a l'intercanvi de plaques de cava

Per Lluís Rovira i Barenys

L'esmorzar popular es va fer sota la porxada de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola
L'esmorzar popular es va fer sota la porxada de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola | Lluís Rovira i Barenys

La celebració de la festivitat de Sant Antoni, ahir, va quedar alterada per la pluja que va obligar a suspendre els Tres Tombs. El volum de pluja caigut a primera hora, i posteriorment a mig matí, ja va fer que les diferents quadres que havien de participar als Tres Tombs decidissin suspendre'l per la perillositat que suposava el pas dels cavalls i les cavalleries pels carrers mullats. De moment, doncs, la festa dels Tres Tombs queda suspesa i entre les diferents parts es valorarà si es pot fer en alguna altra data de l'any.

El que sí que es va fer, però, va ser l'esmorzar popular que va comptar amb la participació d'unes 300 persones que es van haver de refugiar sota la porxada de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. La matinal es va completar amb l'actuació dels gegants i nanos de Tota l'Endenga que van posa la nota de música i color a la festa. També es va celebrar una nova edició de l'intercanvi de plaques de cava, que va comptar amb una gran presència d'aficionats.

Comenta aquest article