Atletisme

L'equip femení del Club Atletisme Cambrils, entre els millors de Catalunya al campionat de clubs de pista coberta s-16

L'atleta Emma Taggi va guanyar la prova dels 3.000 m. llisos
L'atleta Emma Taggi va guanyar la prova dels 3.000 m. llisos | Cedida

El passat dissabte 5 de març a la tarda es va disputar el Campionat de Catalunya de Clubs S-16 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. La competició està reservada als 12 millors clubs de Catalunya amb més puntuació. Prèviament a la competició, els clubs fan arribar a la Federació un estat de marques a una atleta per prova. Hi ha unes taules de punts per marques de cada prova; la suma dels punts de totes les proves donen una puntuació final com a club. El Club Atletisme Cambrils va entrar en la 11a posició d’un total de 26 clubs que es van presentar.

Aquest era el primer cop a la història del Club que un equip femení es classificava per a participar en un Campionat de Catalunya de Clubs de pista coberta. L’experiència va ser molt positiva, donat que van rendir a un nivell molt alt, com ho demostra la següent estadística

• Irene Bonet Llançament de pes 9a. 7.67 m 4 punts MMP

• Marta Domingo 3.000 m. marxa Dqf. (anava en 6a posició)

MMP : Millor Marca Personal

A la classificació final van acabar en la 10a posició, millorant una posició de la que havien assolit a l’estat de marques previ a la competició. L'actuació més destacada va anar a càrrec de la Sofia Rubio guanyant el salt d'alçada i l'Emma Taggi, guanyant els 3.000 m. llisos.

Imatge de Sofia Rubio en la prova de salt d'alçada

Fase Prèvia del Campionat de Catalunya s-14 de pista coberta

D'altra banda, el passat dissabte al matí es va disputar la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya de la categoria S-14 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. La competició està reservada als 24 millors atletes de Catalunya de cada prova.

8 van ser els atletes del Club Atletisme Cambrils que van accedir a la competició, assolint una magnífica estadística: