Societat

Promoció econòmica

L'Òptica Gemma Salas guanya el premi al millor aparador de les Jornades de la Galera

Per Redacció

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i el gerent de Torelló Viticultors, Paco de la Rosa, van lliurar ahir el premi a l’Òptica Gemma Salas
El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i el gerent de Torelló Viticultors, Paco de la Rosa, van lliurar ahir el premi a l’Òptica Gemma Salas | Cedida

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Juan Carlos Romera, i el gerent de Torelló Viticultors, Paco de la Rosa, van lliurar ahir el premi del concurs d’aparadors "engalerats" de les Jornades de la Galera a l’Òptica Gemma Salas. L’establiment, situat al carrer de Sant Pere, va ser el més votat per les persones usuàries entre els comerços que van guarnir el seu aparador per a l’ocasió. 

El concurs d’aparadors es va portar a terme durant les 17es Jornades Gastronòmiques de la Galera, que es van celebrar de l’11 al 27 de febrer, aprofitant el millor moment d'aquest típic i gustós crustaci del mediterrani. L’objectiu era implicar els comerços de la Unió de Botiguers de Cambrils, la Xarxa del Port i Vilacentre  en la promoció de les jornades gastronòmiques, sumant esforços entre el sector públic i els diferents sectors econòmics del municipi per posar en valor els productes de proximitat i la qualitat dels restaurants, potenciar la destinació i incrementar les visites fora de la temporada més turística.

Les persones que van visitar els comerços adherits a la campanya i van entrar al web per votar l’aparador que més els va agradar van entrar al sorteig d’una ampolla Magnum Brut Nature Torelló del patrocinador de les jornades, una glaçonera i un joc de copes. 

Comenta aquest article