Handbol

El CH Cambrils tanca la fase regular amb una nova victòria i amb el lideratge del grup

El CH Cambrils es va imposar al Vilanova i la Geltrú en el partit disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Handbol                     Tercera Catalana                     Primera Fase A

CH Cambrils 32 - CH Vilanova 27

El CH Cambrils va disputar el darrer partit de la fase regular davant el CH Vilanova, un partit ajornat de la 12a jornada. El partit va acabar amb una nova victòria dels cambrilencs i amb la primera posició del grup d'aquesta primera fase.
El partit va ser estrany i el Cambrils va dominar en tot moment el joc amb avantatge sempre de 3 - 4 gols davant un Vilanova combatiu. La primera part va acabar amb un resultat de 23 a 20.
A la segona part es va produir un relaxament en el joc. Tot i que el partit era important davant un rival que entrarà a la fase d'ascens, en certs moments no es jugava al ritme que el tècnic Claudi Olivé volia.
Al final victòria d'un Cambrils que ja està preparant el primer partit de la fase d'ascens, que es jugarà el proper diumenge a les 18h davant  el CH Cardedeu B.