El CB Cambrils s'imposa amb claredat a l'AE Claret en un partit amb moltes baixes a l'equip cambrilenc

Un moment del partit del CB Cambrils contra l'AE Claret disputat ahir a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Catalana (Fase prèvia Grup 9)

Cofran 95 CB Cambrils 73 –  AE Claret 50

Alex Rodríguez (9), Joan Berenguer (4), Pau Escrivà (13), Oscar Font (13), Enric Maduell (15) – Raúl Martínez (3), Rubén Martínez (7), Pablo Rodríguez (6), Roger Audi (3)

9 Triples (1 A. Rodríguez, 1 Ru. Martínez, 1 Berenguer, 3 Escrivà, 1 Font, 2 P. Rodríguez). 8-14 Tirs lliures. 15 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 18-12 / 23-10 / 18-14 / 14-14

El sènior COFRAN 95 CB Cambrils masculí va aconseguir, ahir a la tarda, una altra importantíssima victòria per 73-50 contra l'AE Claret de Valls, no només pel resultat sinó perquè per diferents circumstàncies afrontada el partit amb només 7 jugadors del primer equip. El sènior va comptar amb el reforç de dos jugadors de l'equip júnior que havia jugat el partit anterior.

El partit començava amb dues cistelles dels visitants però, de seguida, el CB Cambrils capgirava el marcador amb un parcial de 9-0 (9-4). Els cambrilencs sortien endollats, i marcant una gran intensitat defensiva, obrien una escletxa de 6 punts al finalitzat el període 18-12. En el segon quart va ser on es va trencar el partit, amb un bon encert en atac i mantenint el nivell defensiu, s’arribava al descans amb 19 punts de diferència 41-22.

En la represa, lluny de relaxar-se els cambrilencs assolien un altre parcial de 9 a 0 en els dos primers minuts, arribant a la diferència màxim del partit de 28 punts a favor (50 a 22). A partir d’aquí es van anar alternant cistelles per part dels dos equips; els cambrilencs mantenien la distància fins a finalitzar el partit amb un marcador de 73-50. A més, aquest suposava el novè partit en el què els cambrilencs deixaven l'equip rival sense passar dels 50 punts d'anotació.

El proper partit del sènior COFRAN 95 CB Cambrils masculí, serà el dissabte 12 de març contra el Reus Deportiu B, a les 19:30 h a Reus.

Dues victòries del sènior femení aquest cap de setmana

D'altra banda, el sènior femení afrontava dos partits aquests cap de setmana. El dissabte s'enduia una còmoda victòria per 31 a 69 a la pista del Reus Deportiu; mentre que diumenge al matí, a casa, tornava a guanyar –amb molta contundència– al Sant Pere i Sant Pau amb un marcador de 93 a 39. El proper partit de l'equip sènior femení serà el diumenge 13 de març, a les 10.45 hores a casa contra el Bàsquet Teresianes.