Cultura

La Biblioteca Municipal entrega un viatge a l'Alguer a la guanyadora de l'activitat "L'univers de llibres viatgers"

Per Redacció



Carles Alcoy fent entrega del premi a Ester Rabasó, el passat divendres al vespre
El passat divendres al vespre, la Biblioteca Municipal va ser l'escenari de l'activitat "L'univers de llibres viatgers", amb Carles Alcoy i el patrocini de la Central de Biblioteques de Tarragona.

Durant l'acte, els assistents van poder escollir un llibre de viatges, entre els quals hi havia autors clàssics com Els viatges de Gulliver de Jonathan Swift, En el camino de Jack Kerouac, L'illa del tresor de Robert Louis Stevenson, Ébano de Ryszard Kapuscinski, Teogonia d'Hesíode, L’illa misteriosa de Juli Verne, El río de la desolación de Arturo Pérez Reverte, El Sinaí de Bonaventura Ubach, Excursions i viatges de Jacint Verdaguer, Tirant lo Blanc de Joanot Martorell i molts d'altres.

Tot el grup participant va formar una rotllana, i cadascú va agafar un llibre, del qual se'n va llegir un fragment escollit a l'atzar. Seguidament el participant rebia una carta de la baralla. D'altra banda, mentre es llegien els diferents fragments de cada llibre, Carles Alcoy va amenitzar la vetllada explicant d'altres històries, anècdotes o comentaris referents al llibre o a l'autor del mateix. Després de llegir el primer fragment del llibre, tots els participants a l'activitat van tornar a llegir un altre fragment i van tornar a rebre una nova carta de la baralla. En acabar totes els lectures, cada participant va sumar els punts de les seves dues cartes, i el que va obtenir el número més alt va ser el guanyador del joc. En aquest cas, la guanyadora va ser Ester Rabasó, que va aconseguir un bitllet d'anada i tornada a l'Alguer.

Comenta aquest article