Informació general

Educació

Els sindicats educatius convoquen vaga per als dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març

Els sindicats de l'escola concertada també convoquen vaga els dies 15 i 16 de març

Per ACN

Imatge d'arxiu d'una de les entrades al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, el passat setembre
Imatge d'arxiu d'una de les entrades al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, el passat setembre | Lluís Rovira i Barenys

Els sindicats educatius han anunciat la convocatòria d'una vaga per als dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març. El detonant de la convocatòria va ser l'anunci d'avançar l'inici de curs, però també plantegen altres reivindicacions, com ara la retirada del nou currículum, la supressió del decret de plantilles, la reversió de les retallades, l'assumpció de la responsabilitat del departament en la defensa de la immersió lingüística i l'estabilització del personal interí i laboral. Se sumen a la convocatòria USTEC, CCOO, la Intersindical, Professors de Secundària (Aspepc-sps), la UGT, la CGT i la Federació d'Ensenyament de la USOC. Sota el lema 'Prou imposicions, anem a la vaga', tots ells demanen la dimissió del conseller, Josep Gonzàlez-Cambray.

Els sindicats de l'escola concertada també convoquen vaga els dies 15 i 16

D'altra banda, els sindicats més representatius de l'escola concertada, USOC, UGT i CCOO, també han convocat vaga per als dies 15 i 16 de març, segons un comunicat fet públic ahir divendres. Denuncien l'actitud "immobilista", la manca de diàleg del conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray i demanen una "negociació real" amb el Departament i, de no fer-ho, avisen que demanen la dimissió del conseller.

Comenta aquest article