Atletisme

Maria Taggi als 800 metres llisos i Martina Fernández en salt d'alçada es classifiquen per al campionat d'Espanya

Per Pere Ferrando

Maria Taggi, al centre de la imatge, va ser tercera en la prova dels 800 metres i va assolir la marca mínima per al campionat estatal | Cedida

El diumenge 27 de febrer es va disputar la jornada de control de pista coberta de les categories S-16 i S-18. L'escenari va ser la Pista Coberta d'atletisme de Catalunya, situada a Sabadell. 10 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, assolint una magnífica estadística.

MMP : Millor Marca Personal

La Maria Taggi va tenir dues llebres de luxe en dues atletes que es troben entre les 5 millors d'Espanya de la prova. La carrera va ser ràpida des del primer moment. La Maria es va situar en 3a posició, que mantindria fins al final de la cursa. Amb un registre de 2'17"99 batia el Rècord de Cambrils, tant de la categoria com absolut i assolia la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya.

També va assolir la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya la Martina Fernández a la prova de salt d'alçada. Amb un concurs genial va guanyar la prova millorant la seva marca personal en 7 cm.

A 41 centèsimes de segon de la mínima per al Campionat d'Espanya es va quedar l'Emma Taggi a la prova dels 1.000 m. llisos. Anant de menys a més va anar superant atletes fins assolir la 2a posició millorant la seva marca personal en més de mig segon.

Martina Fernández en la prova de salt d'alçada
Emma Taggi, a l'esquerra de la imatge, en la prova dels 1.000 metres llisos

Disputa del control Febre 3 a Cambrils

El passat dissabte 26 de febrer es va disputar el Control Febrer 3 a l'estadi d’atletisme de Cambrils. 30 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, assolint una magnífica estadística:

• Anna Duran: Llançament de javelina S-16 3a. 12.23 m MMP

L'Aina Ferré continua mostrant un molt alt nivell de forma, batent de nou el rècord de Cambrils de 60 m. tanques de la categoria S-14. També cal fer esment de nous noms com els de Martina Gómez i Lola de San José. Atletes de la categoria S-10 que comencen a demostrar el seu potencial.