Esports

Futbol sala

El Mediterrani guanya a la pista del Vandellòs i accedeix a les semifinals de la Copa Tarragona

El resultat va ser d'1 a 2 a favor de l'equip cambrilenc després de disputar un partit molt complicat davant el CFS Vandellòs

Per Redacció

Equip tècnic i jugadors del Mediterrani, en un partit d'aquesta temporada
Equip tècnic i jugadors del Mediterrani, en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                 Quarts de final de la Copa Tarragona

CFS Vandellòs 1 - CFS Mediterrani 2

El Mediterrani va aconseguir la victòria a la pista del Vandellòs, en el partit disputat aquest passat divendres al vespre, amb la qual cosa ha accedit a les semifinals de la Copa Tarragona.

El partit començava amb un domini molt clar per part dels cambrilencs i amb bona circulació de la pilota i amb moviments en pista que permetien l'arribada a la porteria contrària i disposar d'ocasions de gol. Els locals, per la seva part, sortien bé al contraatac i van arribar a disposar d'alguna oportunitat però sense acabar de finalitzar-les en gol. Una molt bona combinació entre Albert Chafer i Marc Brull aconseguia fer pujar el 0-1 al marcador i tot feia pensar que, tal com anava el partit, els cambrilencs podrien ampliar el marcador abans d'arribar al descans, però no va ser així.
A la segona part, els cambrilencs van sortir una mica espessos, lents, amb poca circulació de pilota i poca intensitat la qual feia que els locals creessin superioritats sempre per banda i així va ser que en una individualitat van aconseguir l'empat a 1. Van ser moments de desconcert pels cambrilencs ja que, a més, l'equip disposava de moltes ocasions de gol però el porter local ho parava tot.
A manca de 3,4 minuts pel final del partit, Jordi Llorens aconseguia robar una pilota i després d'una gran jugada feia un passe enrere perquè Albert Chafer fes pujar el definitiu 1 a 2 al marcador.
El Mediterrani va aconseguir així classificar-se per les semifinals, que la jugaran a la pista del Roquetes el 21 de maig, després de completa un partit molt  complicat. Cal destacar la baixa importantíssima, en aquest partit, de l'entrenador Quim Manresa al que els jugadors van dedicar la victòria i la classificació.

Comenta aquest article