Informació general

Obres

Comencen les obres de remodelació de la Rambla de Jaume I

Les màquines van començar, ahir, a retirar les capes d'asfalt del tram superior de la Rambla després que aquests dies anteriors es col·loquessin les noves senyalitzacions als carrers del voltant

Per Lluís Rovira i Barenys

Ahir es va començar a retirar la capa d'asfalt al tram superior de la Rambla
Ahir es va començar a retirar la capa d'asfalt al tram superior de la Rambla | Lluís Rovira i Barenys

Les obres de remodelació de la Rambla Jaume I ja estan en marxa. Ahir, dimarts 22 de febrer, les màquines excavadores van començar a treure les capes d'asfalt de la Rambla i van començar per la part superior d'aquest vial. Després d'uns quants dies en els que els operaris havien col·locat les noves senyalitzacions, s'havien fet els tancaments perimetrals dels espais i carrers contigus a la zona d'obres i s'haguessin activat diferents zones blaves, ahir, finalment, va començar a actuar la maquinària pesada. Les obres ja estan en marxa amb la previsió que a finals d'any estigui tot enllestit.

D'altra banda i des que aquest passat dilluns a la tarda es restringís el pas de vehicles per la Rambla, la circulació interna i de repartiment de mercaderies s'ha desviat pels carrers Cristòfor Colom, Esteve Anguera i Pau Casals, mentre que la resta del trànsit circula per un perímetre més ampli format pels carrers d’Andalusia, Molí d’Avall, plaça de la Concòrdia, un tram de Cristòfor Colom, Rambla del Regueral, avinguda Diputació, passeig Miramar, passeig de les Palmeres i passeig de Sant Joan Baptista.

Rambla de Jaume I tallada a la circulació per les obres / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article