Atletisme

Maria Taggi, medalla d'argent en la prova dels 1.500 metres llisos del campionat de Catalunya s-18

Maria Taggi, en la primera posició, durant la prova dels 1.500 metres llisos del campionat de Catalunya s-18 | Cedida

El passat dissabte 19 de febrer es va disputar el Campionat de Catalunya S-18 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Tres van ser els representants del Club Atletisme Cambrils:

• Maria Taggi va competir als 1.500 m. llisos. Des del tret de sortida va agafar el capdavant de la prova. Marcant un fort ritme que només va poder seguir una de les 12 participants. A la darrera volta es va veure superada, acabant en 2a posició assolint la medalla d’argent. Amb una marca de 4’49”17 va assolir la marca mínima de participació al Campionat d’Espanya.

• Mia Linkert va participar al salt de llargada. El primer intent va ser el més llarg, assolint un registre de 5.01 m. que li van donar la 8a. Posició. Tot seguit va participar al salt d’alçada, superant el llistó situat a 1.40 m. que suposava igualar la seva marca posició i assolir la 11a. posició final.

• Aleix Llaberia va prendre part a la 3a. Semifinal dels 60 m. llisos. Va acabar en 3a posició amb una marca de 7”40 que va ser insuficient per accedir a la final.

Imatge de Mia Linkert en la prova de salt d'alçada al campionat de Catalunya de pista coberta

Control Febrer 2

D'altra banda, el diumenge 20 de febrer es va disputar el Control Febrer 2 a l'estadi d’atletisme del C.N. Reus Ploms. 27 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, assolint una magnífica estadística:

MMP : Millor Marca Personal

Als noms habituals d’Enzo Maté, Noa Anton i Aina Ferré, que continuen mostrant un molt alt nivell de forma, s’hi afegeix el de Lucas Buj. A la seva victòria al salt de llargada, cal afegir el rècord de Cambrils de la categoria a la prova dels 600 m. llisos. Fet a destacar, sobretot tenint en compte que era el primer cop que corria aquesta distància.