Camp

Feminisme

25 associacions de dones de la comarca participen en l'elaboració del Pla de Polítiques Feministes del Baix Camp

Per Redacció

Imatge de la trobada robada participativa, aquest passat dilluns, amb les associacions de dones de la comarca per a l'elaboració del Pla de Polítiques Feministes 2022-2026 del Baix Camp
Imatge de la trobada robada participativa, aquest passat dilluns, amb les associacions de dones de la comarca per a l'elaboració del Pla de Polítiques Feministes 2022-2026 del Baix Camp | Cedida

Aquest passat dilluns, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp, es va dur a terme la segona sessió de consulta a la ciutadania per a la realització del Pla de Polítiques feministes de la comarca. La trobada es va fer amb un total de 25 associacions de dones de la zona i va anar a càrrec de l’empresa Genera Innovació, encarregada de la redacció del Pla. Pel que fa a la primera consulta a la ciutadania per l’elaboració del Pla és l’enquesta comarcal, que encara està activa en aquest enllaç.

Els principals temes que es van tractar durant la reunió van ser: la conciliació familiar, l’oci, el temps lliure, el repartiment de tasques domèstiques, entre d’altres. Tot plegat, amb la finalitat de detectar les necessitats de les dones del Baix Camp per tal de realitzar un Pla de Polítiques Feministes adaptat a la realitat.

Elaboració del Pla de Polítiques Feministes 2022-2026

El Consell Comarcal del Baix Camp ha començat a elaborar el Pla de Polítiques Feministes de la comarca 2022-2026 amb l’objectiu de vetllar i defensar els drets de les dones del territori. Per això per tal de disposar de la màxima informació per a la seva elaboració hem creat una enquesta breu i anònima, que podeu respondre en pocs minuts en aquest enllaç.

 

Comenta aquest article