Gran victòria del CB Cambrils contra el Reus Ploms Salle que el situa com a líder del grup

Un moment del partit entre el CB Cambrils i el Reus Ploms Salle, ahir al matí
Un moment del partit entre el CB Cambrils i el Reus Ploms Salle, ahir al matí | Berta Ruiz

Bàsquet                       Tercera Catalana                   Fase prèvia Grup 9

Cofran 95 CB Cambrils 67 –  Reus Ploms Salle Verd 45

Alex Rodríguez (15), Pere Tost (3), Pau Escrivà, Oscar Font (9), Marc Gené (8) – Raúl Martínez, Guillem Álvarez (4), Rubén Martínez (5), Joan Berenguer (17), Enric Maduell (4), Rubén Molina (2)

3 Triples (1 Rodríguez, 1 Martínez, 1 Berenguer). 14/32 Tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 10-17 / 18-6 / 14-13 / 25-9

Gran victòria del sènior masculí, aquest diumenge contra el Reus Ploms Salle Verd, en un partit més complicat del que reflexa el marcador final.

Com està passant en els darrers partits, en el primer quart els cambrilencs no van sortir amb la intensitat necessària per afrontar un partit contra un rival conegut per la seva intensitat i perquè sempre posa molt de ritme des del principi. En defensa, els locals estaven molt tous i en atac no tenien les idees clares. Com a conseqüència, s’acabava el període 7 punts per darrere en el marcador (10-17). Els jugadors però, conscients de que no podien continuar així, van reaccionar i en el segon quart van deixar sense anotar als reusencs durant 8 minuts, i amb un parcial de 11-2, capgiraven el marcador (21-19), i arribaven al descans amb 5 punts de diferència 28-23.

El tercer quart va estar marcat per la intensitat defensiva dels dos equips, on els àrbitres van permetre un joc dur i poc vistós. Amb un intercanvi de cistelles continu es mantenia la igualtat encara que els cambrilencs aconseguien guanyar el parcial per 14-13, i afrontaven el darrer període amb 6 punts d’avantatge 42-36, amb tot per decidir. En aquest darrer quart, els jugadors van sortir molt endollats i amb un altre parcial en els 5 primers minuts de 14-4, aconseguint trencar el partit (56-40). Els visitants, molt carregats de faltes personals, no podien reaccionar. Intentaven fer defenses pressionant a tota pista per provocar pèrdues de pilota sense èxit. Per la seva part, els blaus sense especular amb el joc, van mantenir el ritme i ampliaven el marcador fins el 67-45 final.

El proper cap de setmana hi ha jornada de descans i no hi haurà partit. El sènior masculí del CB Cambrils no tornarà a jugar fins el proper diumenge 6 de març, un altre cop a casa contra l'AE Claret de Valls, a les 17:30 hores.

L’Apunt

Una victòria i una derrota per a l'equip sènior femení

Per la seva part, l'equip sènior femení va disputar dos partits. El divendres 18 de febrer, l'equip es desplaçava a la pista de la Pobla de Mafumet, on queien derrotades per un ajustat 55 a 49. L'endemà dissabte, un altre partit a domicili per a les cambrilenques. En aquesta ocasió van jugar a la pista del CB Vila-seca blau. Després d'una pròrroga, el CB Cambrils es va endur el triomf per 68 a 78.