El Cambrils Unió derrota al Vila-seca i segueix en el grup capdavanter

El Cambrils Unió es va endur la victòria contra el Vila-seca, aquest passat dissabte a la tarda | Juan Antonio Dorado

Futbol                    Segona Catalana                  Subgrup 8 A

Cambrils Unió 3 - Vila-seca 1

Alineació: Ramon, Ian Coit, Domínguez, Roger Cunyat, Menacho, Roger Carrió, Rubio (Ikaro m.46), Miki (Agüero m.80), Palau (Sebas m. 86), Pau Prados (Pau Alberich m. 86), i Lladó (Deivid m.46)

Gols: 1-0 m. 13 Pau Prados; 1-1 m. 35; 2-1 m. 51 Palau: 3-1 m. 84 Palau (P).

Targetes: Grogues a Menacho, Roger Carrió i Deivid.

Comença a fer-se repetitiu, però una setmana més s'ha repetit el mateix mantra; el Cambrils al llarg del partit crea moltes ocasions, algunes d'aquestes molt clares, i al final li costa moltíssim transformar-les en gol, i toca patir fins que l'àrbitre xiula el final del partit. A més, l'altre equip arriba a porta una vegada i marca. És un tema per a estudiar-lo amb deteniment.

Molt aviat el Cambrils Unió posava l'1 a 0 en el marcador (és un dir ja que ja fa anys que no hi ha marcador al camp), al minut 13. El lateral Ian Coit, com acostuma a fer, centrava i Pau Prados aconseguia l'1-0. En el minut 35, segon córner del Vila-seca i amb una rematada de cap aconseguia empatar, en el seu primer tir a porta. Abans hi havia hagut dues ocasions claríssimes, una de Pau Prados i una altra de Lladó, però en el minut 44 era el Vila-seca qui estavellava la pilota al travesser.

La segona part va ser de domini total i aclaparador del Cambrils. En el minut 46, ocasió de Miki que un defensa vila-secà va treure a córner. Al minut 47 Palau va xutar una falta que va tocar al travesser i va rebotar a terra dins de la porteria, però l'àrbitre va dir que la pilota no havia entrat. En el minut 50, xut de Deivid que un defensa va treure de sota pals. En el minut 51, Palau va marcar el 2-1 d'un xut a la dreta. En el minut 74, Miki es va quedar sol davant el porter que va refusar la pilota a córner. Finalment, en el minut 84, escapada d'Icaro que és abatut dins l'àrea. El penal el va transformar Palau aconseguint el 3-1. El Vila-seca no va tirar ni una sola vegada més entre els tres pals.

Un cop jugada la penúltima jornada, les diferències a la classificació son pràcticament les mateixes que la setmana passada, ja que els quatre primers classificats han aconseguit la victòria. L'únic que ha perdut, ha sigut el cinquè del grup, el Roda, però encara té opcions. S'haurà d'esperar fins a l'última jornada per veure qui seran els tres primers de grup i que podran jugar la lligueta d'ascens.

Diferents imatges del partit d'aquest passat dissabte entre el Cambrils Unió i el Vila-seca (Fotos: Juan Antonio Dorado)