Cultura

Literatura

L’escriptora canadenca Alice Munro protagonitza el Club de Lectura adult del mes de febrer

El professor Víctor Feliu va ser l’encarregat d’introduir als assistents al món literari d’Alice Munro centrant-se en la manera com van ser escrits i en les sorprenents trames que desenvolupa l’autora

Per Josep Maria Ferrando

La trobada del Club de Lectura es va fer a la biblioteca Josep Salceda i Castells
La trobada del Club de Lectura es va fer a la biblioteca Josep Salceda i Castells | Josep M Ferrando

El passat dimarts 15 de febrer va tenir lloc una nova trobada del Club de Lectura adult a la Biblioteca Josep Salceda i Castells. Aquesta vegada el llibre escollit per comentar va ser Odi, amistat, festeig, amor, matrimoni, de l’escriptora canadenca nascuda a Ontario, Alice Munro, un recull de contes d’una qualitat excepcional. Alice Munro va ser guardonada amb el Premi Nobel de Literatura l’any 2013 per tota la seva obra literària.

El professor Víctor Feliu va ser l’encarregat d’introduir als assistents al món literari d’Alice Munro centrant-se en la manera com van ser escrits i en les sorprenents trames que desenvolupa l’autora que porten a finals inesperats. El col·loqui es va centrar especialment en el conte Lluny d’ella, el relat d’una parella ja gran a qui a ella li diagnostiquen una malaltia degenerativa. La narració desenvolupa la necessitat de que ella ingressi en un centre de salut i les circumstàncies que això comporta, amb un final colpidor.

Projecció de Lluny d’ella el proper dimarts 23 de febrer amb la col·laboració d’ACTE

En el marc del Club de Lectura adult, el proper dimarts 23 de febrer a les 7 de la tarda el Centre Cultural acollirà la projecció de la pel·lícula Lluny d’ella, basada en el relat d’Alice Munro. S’hi pot assistir amb inscripció prèvia posant-se en contacte amb la biblioteca. Aquesta projecció és possible gràcies a la col·laboració d’ACTE, l’Associació Cultural Cinematogràfica del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

 

Comenta aquest article