Societat

Joventut

Joventut recupera l'esquiada jove a La Molina del 25 al 27 de març

Per tal de fer-ho més assequible a tothom l’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, assumeix el 40% del cost total de cada viatge

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una sortida a la neu anterior
Imatge d'arxiu d'una sortida a la neu anterior | Cedida

Cambrils recupera poc a poc el pols a l’activitat social després de dos anys de restriccions. Un dels col·lectius més afectats durant aquest temps han estat les persones joves. Per això, el Departament de Joventut de l’Ajuntament ha iniciat la recuperació d’activitats de lleure en grup que tenen molta demanda, com la sortida a la neu que tindrà lloc els propers 25, 26 i 27 de març.

Per tal de fer-ho més assequible a tothom l’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, assumeix el 40% del cost total de cada viatge. La inscripció inclou 2 dies de forfet amb assegurança a La Molina, transport i allotjament en règim de mitja pensió a l’alberg de la Generalitat, amb un import de 100 euros, tot inclòs, i es pot tramitar des del dia 22 de febrer a les 19.00 al web www.joventutcambrils.cat; o bé de forma presencial, concertant cita prèvia a partir del dia 23 de febrer. S’hi poden inscriure nois i noies entre els 14 i els 30 anys fins a exhaurir places.

Les sortides a esquiar, previstes al Pla Municipal de Joventut de Cambrils, són una activitat amb tradició al municipi. De fet, l’esquiada a la Molina amb estada a l’alberg ja estava prevista l’any 2020 però es va haver de cancel·lar pel confinament. Tanmateix, tan aviat com ha estat possible, el departament de Joventut està recuperant aquest tipus d’activitats.  La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que "l’objectiu d’aquesta activitat concreta és la de posar a l’abast de tot el jovent de Cambrils la possibilitat d’anar a esquiar, un fet important atenent a les restriccions patides els darrers dos anys a causa de la pandèmia" i també ha assegurat que enguany es recuperaran altres activitats. "Volem recuperar espais d’oci i relació entre joves que són necessaris, i que ens estan demanant, a preus econòmics", ha afirmat Pleguezuelos.  

Comenta aquest article