Informació general

Promoció econòmica

Obert el període d'inscripció per a expositors a la 63a edició de la Fira Multisectorial

El recinte serà totalment exterior, tindrà 10.000 m2 més i incorporarà dos escenaris per fer-hi activitats, concerts i demostració de productes

Per Redacció

Imatge de l'alcalde Oliver Klein amb el regidor de Promoció Econòmica Juan Carlos Romera i les tècniques del Departament a la Font del Centenari.
Imatge de l'alcalde Oliver Klein amb el regidor de Promoció Econòmica Juan Carlos Romera i les tècniques del Departament a la Font del Centenari. | Cedida

Ja s’ha obert el període d’inscripció per a convertir-se en expositor de la 63a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils. El formulari d’inscripció, així com tots els detalls relacionats amb la nova edició de la fira, es podran consultar al portal www.firacambrils.com. Les empreses i entitats interessades ja poden fer arribar el formulari d’inscripció al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Tindran temps fins al proper 10 d’abril. 

Després de dos anys seguits que l’esdeveniment s’ha hagut de cancel·lar per les restriccions sanitàries, la 63a edició de la Fira se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juny i ho farà amb un recinte firal obert al parc del Pinaret i la riera d’Alforja. D’aquesta manera, la fira serà més àmplia i segura. La reorganització també afavoreix la visibilitat i l’exhibició dels expositors, atès que hi haurà més zones de trànsit pel públic i el Parc del Pinaret i la riera s’ompliran d’actes i activitats.  

El recinte firal serà completament exterior

El recinte firal serà completament exterior i passarà dels 40.000 als 50.000 m2 de superfície. El creixement es plasmarà amb dos nous espais d’exposició, dirigits al món del caravàning i al sector dels animals domèstics. També s'adeqüen el Parc del Pinaret i la riera, que comptaran amb espais d’ombra pensats per al gaudi dels visitants. Una altra de les novetats és la instal·lació de dos nous escenaris, on hi haurà demostracions, exhibicions, concerts, entrevistes, activitats i molt més. 

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera, ha destacat la importància del canvi de rumb de l’esdeveniment. "La Fira Multisectorial té un impacte econòmic directe sobre el municipi d’uns 5 milions d’euros, segons estudis anteriors a la pandèmia. Això ens reafirma en la importància d’aquesta nova aposta per construir una fira més segura, oberta i carregada de novetats", ha expressat. A més, Romera ha recalcat que "el retorn per als expositors és de gairebé 50 euros per euro invertit. Per això creiem important reforçar la seva visibilitat i potenciar-la", ha afegit. 

Els expositor comptaran, per primera vegada, amb un escenari per exhibir els productes i serveis

Per primera vegada en la història de la Fira els expositors comptaran amb un escenari per exhibir productes i serveis. Es tracta d’una de les apostes del Departament de Promoció Econòmica per la Fira d’aquest any, amb la voluntat d’incentivar i potenciar l’emprenedoria i el talent. Sense cap cost afegit, els expositors podran programar continguts en un dels escenaris que s’habilitarà al Parc del Pinaret, per tal de potenciar el seu vincle amb el públic i que comptin amb major visibilitat. 

Per ampliar la informació, les persones interessades poden contactar amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, a través del correu electrònic peconomica@camrbrils.org o bé als telèfons 977 794 679 i 977 794 579. 

Comenta aquest article