Informació general

Aparcament

L'equip de govern municipal treballa en l'ampliació de diverses zones d'aparcament dissuasori

S'està treballant en el solar situat davant del supermercat Aldi; en la renovació del conveni amb els propietaris de l'aparcament de davant de l'Auditori i en la reordenació circulatòria

Per Berta Ruiz

Imatge del carrer de la Tramuntana on s'està estudiant algun canvi direccional per guanyar places d'aparcament
Imatge del carrer de la Tramuntana on s'està estudiant algun canvi direccional per guanyar places d'aparcament | Berta Ruiz

L'Ajuntament segueix treballant en l'ampliació de les zones d'aparcament dissuasori que s'aniran implementant de manera progressiva. Entre aquestes mesures, es preveu la reordenació i l'ampliació de les places del solar que hi ha davant del supermercat Aldi, situat al vial del Cavet entre l'escola Cambrils i el camí de la Creu. Sobre aquest espai, el regidor d'Urbanisme –Enric Daza– ha explicat a revistacambrils.cat que, "estem molt avançats amb l'adequació dels terrenys; s'ordenarà, hi posarem un paviment nou de sauló i senyalitzarà per aprofitar-li al màxim. Estem renovant els convenis amb Aparcam i amb els diferents propietaris d'aquella zona. Estem parlant de la Fontcoberta, dins del terme municipal de Cambrils".

D'altra banda, també s'està treballant en la creació de noves places al voltant del Teatre Auditori. Segons Daza, "també estem renovant el conveni amb els propietaris de l'aparcament que hi ha davant de l'Auditori. Allí encara queden dos espais. No només renovem els convenis sinó que també l'adequarem per tal que, en els propers mesos, s'hi pugui seguir aparcant; això també està molt avançat".

Per un altre costat també s'està treballant en la reorganització de l'espai per tal de guanyar places d'aparcament als carrers de la Tramuntana i del Mestral. Tal com ha apuntat Daza, "la Policia Local està treballant en la manera com es poden guanyar places; caldrà fer una distribució direccional de la mobilitat".

La zona blava activa en alguns carrers del Port, des del 14 de febrer

Recordem que, el passat 14 de febrer, l’empresa municipal Aparcam ja va posar en marxa un seguit de zones blaves amb motiu de l'inici de les obres de remodelació de la Rambla de Jaume I i la pèrdua de llocs d'aparcament que suposaran aquestes obres. Aquesta zona blava ja està activa al pàrquing del parc del Pescador i als carrers de Cristòfor Colom, de les Drassanes, d'Hug de Montcada, d'Esteve Anguera, de Galceran Marquet, de Vinyols, de Manuel de Falla i la Rambla del Regueral. L'horari de pagament és de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dissabtes de 10h a 13h). En anys anteriors aquestes zones blaves s'activaven durant el període de la Setmana Santa i, posteriorment, a partir de l'1 de juny fins a meitats d'octubre.

Comenta aquest article