Esports

Nàutica

L'Estació Nàutica Costa Daurada incorpora el topònim «Terres de l'Ebre» al seu nom

A partir d'ara es denomina Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l'Ebre

Per Redacció

Activitat nàutica d'oci davant el litoral cambrilenc, la primavera de 2021
Activitat nàutica d'oci davant el litoral cambrilenc, la primavera de 2021 | Lluís Rovira i Barenys

L’Assemblea General d’associats ha aprovat, aquesta setmana, dues modificacions als Estatuts referents a la denominació de l’entitat. Per una banda, es va aprovar incloure el topònim "Terres de l’Ebre" al nom jurídic vigent fins ara d’Estació Nàutica Costa Daurada. A partir d’ara per tant, l’associació passa a denominar-se Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre, atenent a la realitat actual de set municipis i a la presència a poblacions de les dues marques turístiques.

Aquest fet, no implica canvis en la marca comercial Nàutic Parc que va presentar-se en societat el passat mes de juny, coincidint amb el vintè aniversari de la creació d’Estació Nàutica. Així, des de la temporada passada totes les accions de promoció, comercialització i comunicació es realitzen sota el nom i imatge corporativa de Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Aquesta segona marca té com objectiu posicionar el nostre litoral de 95 kilòmetres d’àmbit, com una gran destinació especialitzada en oci al mar. Actualment, els municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre-Riumar formen part de Nàutic Parc-Estació Nàutica.

L'Assemblea General va aprovar també el Pressupost General i el Pla d’Accions 2022. El dos documents defineixen les línies de treball i estratègies per aquesta temporada. En aquest sentit, el Pressupost s’incrementa en un 15% i el Pla d’Acció ho fa en un 20% més que al 2021. En aquest darrer apartat destaca el mantenir presencia als mercats de proximitat, obrir altres mercats internacionals i potenciar la comercialització d’activitats a la mateixa destinació.

Comenta aquest article