Atletisme

L'atleta local Mia Linkert queda setena al campionat de Catalunya de proves combinades s-18

D'altra banda, en el campionat de Catalunya de relleus de les categories s-14 i s-16, l'equip del Club Atletisme Cambrils va batre el rècord de Cambrils

Per Pere Ferrando

Mia Linkert a la prova de salt de llargada
Mia Linkert a la prova de salt de llargada | cedida (Miquel Merino)

El passat diumenge 13 de febrer, el Club Atletisme Cambrils va estar representat al Campionat de Catalunya de Proves Combinades S-18 que es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. En una competició reservada als 12 millors atletes de Catalunya hi participava la Mia Linkert a la categoria femenina. La Mia va assolir la 7a. posició amb una puntuació de 2.475 punts, marca personal i molt a prop del rècord de Cambrils de l’especialitat. La Mia també assolia una millor marca personal als 60 m. tanques, llançament de pes i als 800 m.ll.

Campionat de Catalunya de relleus

D'altra banda, atletes del Club Atletisme Cambrils van participar a la fase prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de les categories S-14 i S-16, que es va disputar el dissabte passat, 12 de febrer, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Les integrants de l'equip S-16 van ser Sofia Rubio, Clàudia Nolla, Emma Taggi i Martina Fernández, que van batre el rècord de Cambrils amb un registre de 3'11"70.

Clàudia Nolla, en segon terme de la imatge, durant la prova de relleus (Foto: Mikel Adell)

Control S-16 de pista coberta

També el cap de setmana passada, entre dissabte a la tarda i diumenge al matí, es va disputat la 3a jornada de control de pista coberta de les categories S-18 i S-16. L'escenari va ser la Pista Coberta d'atletisme de Catalunya, situada a Sabadell. La participació més destacada va anar a càrrec de Sofia Rubio, que va batre el rècord de Cambrils S-16 a la prova de salt d'alçada amb una marca de 1.64 m. Amb aquesta marca confirma la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya de la categoria i es situa 1a al Rànquing de Catalunya i 2a al Rànquing d'Espanya de la categoria S-16.

Sofia Rubio en la prova de salt d'alçada (foto: Cedida)