Esports

Judo

El judoka David Sevilla obté la medalla de bronze a la Super Copa Catalunya infantil

Per Miquel A. Díaz

El judoka David Sevilla, el segon per la dreta, al podi amb la medalla de bronze
El judoka David Sevilla, el segon per la dreta, al podi amb la medalla de bronze | Cedida

Bon resultat del judoka cambrilenc David Sevilla Crispi a la Super Copa Catalunya infantil de judo i primera prova puntuable del circuit català de judo d'aquesta temporada. El passat dissabte al matí, a les instal·lacions Llars Mundet de Barcelona, es va disputar la competició del campionat de la lliga catalana i també classificatori per al Campionat d’Espanya. Dos judokes cambrilencs del club local Dojo Cambrils van acudir per competir en aquest campionat: David Sevilla al pes de -50 kg. i Iker Triviño al pes de -66 kg. Tots dos judokes afrontaven aquesta cita amb el handicap d'haver pujat de pes i tenir que competir amb nous companys, i amb el desavantatge d'estrenar el nou pes molt per sota del límit.

El primer en debutar va ser David Sevilla. Cal destacar que aquest pes era una categoria molt dura perquè més de 30 judokes de tota Catalunya s'enfrontaven en aquest pes. El cambrilenc va guanyar els dos primers combats amb comoditat. En el tercer enfrontament va lluitar contra el judoka cap de sèrie d'aquesta categoria, un judoka de Manresa, el qual després de 2 minuts de combat va guanyar al judoka cambrilenc. A partir d'aquí, el David havia de lluitar per la medalla de bronze. Després de tres combats més, en els quals va lluitar de valent, va assolir la medalla de bronze. Dir que va ser una competició bastant dura ja que el David va haver de disputar sis combats per assolir al final aquest bon resultat i proclamar se medallista català.

Per altra banda, a mig matí van començar els pesos més grans en els que debutava el judoka cambrilenc Iker Triviño. L'Iker no va afrontar bé el seu combat i després de 3 atacs, el seu adversari el va agafar l'esquena i va poder marcar "ippon". En perdre aquest primer combat, el cambrilenc va quedar eliminat de la seva lligueta sense opció a cap altre combat.

Comenta aquest article