Esports

Vela

El regatista del CN Cambrils Joan Domingo queda segon al Trofeu Comodor del Garraf d'Optimist

La competició, amb un total de 147 regatistes, va celebrar sis proves entre dissabte i diumenge

Per Redacció

Joan Domingo, a l'esquerra de la imatge, en la segona posició del podi
Joan Domingo, a l'esquerra de la imatge, en la segona posició del podi | Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo pujava, aquest passat diumenge, al pòdium com a segon en G1 del Trofeu Comodor, regata N2 d’Optimist, celebrada al Club Nàutic Garraf. Una competició en la qual hi van prendre part 147 regatistes de G1 i G2 de tot Catalunya. Van ser dues jornades en les quals va destacar el poc vent. Dissabte, amb vent de sud est de 5-6 nusos es van poder realitzar tres proves per a G1 i dues per a G2. Diumenge, amb vent de sud oest que va arribar als 12 nusos, es van poder celebrar tres proves per a cada grup.

Cal destacar que a més de la segona posició de Joan Domingo, el CNCB va ser l’únic Club que va tenir cinc dels seus regatistes de G1 entre els deu primers posicionats en la classificació. Miguel Garcia va ser 5è, seguit per l’Iker Múgica. Joan Fargas quedava 8è i Àlvar Vila 10è.

Del Club Nàutic Cambrils hi van prendre part, a més, en G1 Gisel Fontana, Joan Gil, Albert Gimeno, Cristina Guillén, Daniel Pérez, Pepe Peñaranda, Roger Ramon, Félix Ramos i Sergi Muñoz. Pel que fa a G2, els regatistes del CNCB participants van ser Yago Alegret, Dario Alvaredo, Martina Garcia, Elena López, Irene Isasa, Joris Rubio i Maria Vilanova. La competició formava part del circuit català d'Optimist, que va començar al setembre a l'Escala.

Equip Optimist del CN Cambrils

 

Comenta aquest article