Informació general

Es fa efectiva la connexió entre el vial del Cavet i la rotonda de darrere el Palau Municipal d'Esports

Per Lluís Rovira i Barenys



El regidor d'Obres Públiques, Joan Mas, fen la retirada simbòlica, ahir al matí, de la tanca de les obres
Ahir a la tarda es va obrir al trànsit el vial que uneix la rotonda del darrera del Palau Municipal d'Esports amb el vial de Cavet. Aquesta connexió evitarà que els vehicles que provenen del port i es dirigeixin a l'N-340 hagin de fer cap a la rotonda de l'Ajuntament, zona on es produeixen importants retencions en determinades hores del dia. D'altra banda, els vehicles que provinents del darrere del Molí de les Tres Eres vulguin anar en direcció al port no hauran de fer el tomb per la rotonda del raval de Gràcia.

Aquest nou vial es troba dins del terme municipal cambrilenc, just al límit amb el de Vinyols i els Arcs. Quan Vinyols urbanitzi la zona de la Fontcoberta aquest vial es desdoblarà i es construirà una rotonda amb la seva confluència amb el vial del Cavet.

La inversió en les obres de construcció del vial han pujat als 176.484 euros. Aquest import comprèn el vial i l'adequació de la vorera de la part cambrilenca, que es portarà a terme un cop estiguin enllestides les obres del nou hospital lleuger.

Comenta aquest article