Bàsquet

Treballada victòria del CB Cambrils a la pista del Carme Bàsquet

Els cambrilencs, que només disposaven de set jugadors del primer equip, van remuntar el partit en una primera meitat molt fluixa on es van veure 11 punts per a baix

Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el Carme Bàsquet, disputat el passat octubre | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet                    Tercera Catalana                   Fase prèvia 9

El Carme Bàsquet 61 –  Cofran 95 CB Cambrils 86

Raúl Martínez (5), Álex Rodríguez (24), Pere Tost (3), Òscar Font (19), Marc Gené (12),  –  Guillem Álvarez (6), Rubén Martínez (7), Pablo Rodríguez (3),  Roger Audi (7)

9 Triples (1 Martínez Ra.,  2 Rodríguez A., 1 Martínez Ru., 3 Font, 1 Rodríguez P., 1 Audi). 15/19 Tirs lliures. 16 faltes personals.  Cap eliminat.

Parcials: 21-15 / 16-20 / 10-28 / 14-23

El sènior masculí Cofran 95 CB Cambrils es presentava amb només set jugadors de l’equip sènior, ajudats per dos jugadors del júnior, a la pista de El Carme Bàsquet, on va aconseguir una victòria molt treballada després a un primer quart molt fluix per part dels cambrilencs.

La poca intensitat defensiva per part dels blaus va marcar el transcurs del primer quart. Els jugadors arribaven tard a totes les accions ofensives dels locals, que anotaven amb massa facilitat, acabant amb un 21-15 en el marcador.

En els primers minuts del segon quart va continuar la mateixa tònica i els locals aconseguien posar-se 11 punts per davant (28-17). A partir d’aquí els blaus es van centrar en defensa i va començar la reacció, aconseguint situacions en atac més fàcils per anotar, sense la precipitació del primer quart. Es va arribar a la mitja part amb només dos punts de diferència 37-35.

Reacció a la segona meitat

En la represa del partit, els cambrilencs es posaven per davant en el marcador en el primer minut (37-39), contrarrestat en el següent minut pels locals que el tornaven a capgirar (42-39). Però els nervis del principi del partit ja no van tornar i, amb un parcial de 2-11 en els següents 4 minuts, marcaven la distància que no tornarien a deixar. Seguint amb la bona defensa i amb l’encert des de la línia de tres punts (es van anotar fins a 5 triples), el Cambrils va situar un tranquil·litzador marcador de 47-63 . En l’últim quart els blaus van continuar amb la mateixa intensitat, aconseguint la màxima diferència del partit en el minut 7 (55-82), arribant al final amb un 61-86.

El proper partit del CB Cambrils el jugaran a casa contra un rival molt complicat i de la part alta de la classificació, el Reus Ploms Salle Verd, el diumenge 20 de febrer a les 10:45 hores.

Per altra part, el partit del sènior femení contra el AE Pobla de Mafumet es va suspendre i la propera setmana tindran la jornada molt carregada jugant dos partits en menys de 24 hores: el proper divendres 18 a les 20:15h a la Pobla de Mafumet –un partit ajornat– i al dia següent, a les 18 h, hauran de desplaçar-se a Vila-seca per jugar contra el CB Vila-Seca Blau.