Cultura

Música

Els Xerrich presenten el seu primer tema, cançó i videoclip, amb el nom de «Tenim la mania»

El primer concert dels Xerrich serà el 19 de març a Sant Martí de Tous i el 9 d'abril actuaran a Cambrils, a la Cripta de l'Ermita

Per Redacció

Martí i Pau Senserrich
Martí i Pau Senserrich | Cesc Visuals

Els Xerrich presenten avui, a través de les plataformes digitals, el videoclip i la cançó "Tenim la mania", el primer treball de seu EP "Cants i laments", format per quatre cançons en total. Les altres tres cançons que formen part d'aquest primer treball es presentaran el proper 11 de març.

En concret, la cançó “Tenim la mania”, que s’ha publicat avui, parla de tots aquells hàbits i costums que tenen les persones i sovint caracteritzen la nostra manera de ser. El videoclip l’ha ideat i gravat la productora cambrilenca Sinestèsic, i narra la història d’un robot que metafòricament representa a qualsevol membre de la societat, incapaç de mirar més enllà del seu voltant i immers en una rutina constant. El vídeo convida a reflexionar sobre el món en què vivim i l’individualisme existent.

Concerts de presentació a Sant Martí de Tous i a Cambrils

Una part molt important del projecte de Xerrich és la música en directe, que pretén ser un espai d’expressió artística. Després del llançament de l’EP, el duet té previst fer concerts de presentació arreu del territori. A les actuacions, els germans cambrilencs tocaran acompanyats d’una banda de tres músics. Els dos primers concerts de presentació tindran lloc el 19 de març al Teatre Nu de Tous i el 9 d’abril a la cripta de l’Ermita, a Cambrils. En el cas de Cambrils, Xerrich estarà acompanyat excepcionalment per un cor de 8 veus. Les entrades per ambdós concerts sortiran properament a la venda a través de la plataforma Entradium.

Comenta aquest article