Esports

Bàsquet

Còmoda victòria del CB Cambrils davant el Reus Deportiu B en el partit ajornat de la sisena jornada

El partit es va disputar aquest passat dimarts al vespre al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Alex Rodríguez fa un llançament a cistella en el partit disputat aquest passat dimarts a la nit, davant el Reus Deportiu B, al Palau Municipal d'Esports
Alex Rodríguez fa un llançament a cistella en el partit disputat aquest passat dimarts a la nit, davant el Reus Deportiu B, al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet                       Tercera Catalana                   Fase prèvia Grup 9

Cofran 95 CB Cambrils 72 –  Reus Deportiu B 49

Cofran CB Cambrils: Alex Rodríguez (18), Pere Tost (7), Joan Berenguer (8), Òscar Font (8), Rubén Molina (3)– Raúl Martínez (7), Guillem Alvarez (8), Rubén Martínez (4), Pau Escrivà (2), Enric Maduell (2), Marc Gené (5)

4 Triples (1 Rodríguez, 1 Tost, 1 Berenguer, 1 Font). 16/38 Tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminat: Rodríguez

Parcials: 20-8 / 27-8 / 8-25 / 17-8

Aquest passat dimarts 8 de febrer al vespre, l'equip sènior masculí del CB Cambrils va jugar el partit que tenia ajornat de la jornada 6, contra el Reus Deportiu B, on l'equip cambrilenc va aconseguir una altre còmoda victòria. El partit començava amb intercanvi de cistelles, però molt aviat els cambrilencs començaven a obrir distància en el marcador, fins arribar al 20-8 del final del primer quart. En el següent quart es mantenia el bon joc ofensiu, però sobretot el defensiu, on no es permetia jugar en comoditat als reusencs, que només van aconseguir 2 cistelles de camp, sent la resta de punts des de la línea de tir lliure. El quart acabava amb un parcial de 27-8, i marxaven al descans amb un contundent 47-16.

En el tercer quart els visitants van buscar una reacció, i van pujar el seu nivell d’agressivitat defensiva fins a portar-la al límit, aconseguint portar el partit a un terreny on els arbitres no van saber controlar alguns moments. Això va fer dubtar els jugadors blaus i va provocar pèrdues de pilota i poc encert ofensiu. El parcial d’aquest quart va ser pels reusencs 8-25, escurçant a 14 punts la diferència en el marcador 55-41.

El darrer quart va començar amb moltes errades per part dels dos equips; durant els primers 4 minuts no es va veure cap cistella. Els visitants, amb contínues protestes, intentaven portar el partit a la mateixa tònica del tercer, però els arbitres no es van arronsar i les van sancionar amb diverses faltes tècniques. Dels 3 tirs lliures només es va poder anotar un, però amb dos cistelles consecutives – una de dos punts de Berenguer i un triple de Font – tornava la tranquil·litat al partit, i els cambrilencs van tornar a poder controlar-lo fins al 72-49 final.

El proper partit del sènior masculí Cofran 95 CB Cambrils serà contra el El Carme Basquet el dissabte 12 a les 20:45 h, a Tarragona.

Comenta aquest article