Esports

Rem

L'equip veterà masculí de Vent d'Estrop aconsegueix el primer lloc a la regata d'Empuriabrava

Satisfacció a les files del club cambrilenc pels resultats de la regata de llarga distància en la que hi va participar amb quatre equips

Per Redacció

Equip veterà masculí de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, guanyador de la seva categoria
Equip veterà masculí de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, guanyador de la seva categoria | Cedida

El passat diumenge 6 de febrer es va disputar a Empuriabrava (terme municipal de Castelló d’Empúries) el descens de llaüt mediterrani pels canals de la urbanització, una regata de llarga distància (2.400 metres), en la que els Vent d’Estrop hi va participar en les 4 categories que es convocaven: veterà i absoluta, tant en masculí com en femení.

La regata es va iniciar a les 9, 30 h amb la categoria veterà femení, en la que la tripulació femenina dels Vent d’Estrop, es va fer amb el quart millor temps (11:07’07) dels 10 equips participants. Pel que fa a la tripulació masculina, va fer el millor temps de les 8 tripulacions participants, i per tant va guanyar la regata amb un temps de 10:28’47.

En categoria absoluta, la tripulació masculina, va entrar en cinquena posició de les 8 tripulacions participants a la regata, amb un temps de 10:26’56. I finalment, la tripulació femenina, en la regata en la que hi van participar també 8 equips va aconseguir una meritòria quarta plaça amb un temps d’11:35’36. Cal ressaltar que aquesta tripulació molt jove, amb 6 juvenils i 2 absolutes de primer any, s’han format totes a l’Escola de Rem del club i s’han convertit en un referent clar de l’Escola.

Amb aquesta regata finalitzen les regates de llarga distància, i a partir de la propera es disputaran totes ja en format de 4 carrers en les distàncies oficials de 700m i de 1400m en funció de la categoria. La propera regata està programada pel 27 de febrer a l’Ebre, a Sant Jaume d’Enveja on els Vogadors de Cambrils esperen poder millorar els resultats assolits.

Comenta aquest article