Societat

Cerimònia

Missa en record del pare Antoni Domènech, aquest divendres, a la parròquia de Sant Pere

La cerimònia serà a les 7 de la tarda a l'església parroquial de Sant Pere, del Port, coincidint amb el dia de la Mare de Déu de Lourdes

Per Redacció

Imatge d'Antoni Domènech, pare de l’ordre dels Teatins, en terres colombianes
Imatge d'Antoni Domènech, pare de l’ordre dels Teatins, en terres colombianes | Cedida

La família del pare Antoni Domènech Font, l'Antonio Met, que va morir el passat dia 2 de gener a Madrid, als 81 anys, ha organitzat per aquest divendres una missa en la seva memòria. La cerimònia serà a les 7 de la tarda a l'església parroquial de Sant Pere, del Port, on l'Antonio col·laborava quan venia al poble. La data escollida és el dia de la Mare de Deu de Lourdes, per recordar la col·laboració del Met en l'acompanyament de malalts de la zona en la peregrinació al santuari marià de Lourdes, a França.

L'Antoni Domènech, que aquest juliol va rebre la Menció Honorífica per part de l'ajuntament cambrilenc per la seva tasca de servei als altres. Era pare de l'ordre dels Teatins i va estar de missions  vint-i-cinc anys a Colòmbia, a Cali, en diferents parròquies de zones molt humils. El funeral es va fer a Madrid el  3 de gener a la parròquia que els teatins tenen a Madrid i el van enterrar al panteó de l'ordre, al cementiri de l'Almudena.

La família de l'Antoni Domènech vol agrair les nombroses mostres de condol que els han arribat i volen recordar-lo amb aquesta missa al seu poble.

 

 

Comenta aquest article