atletisme

Destacada participació del Club Atletisme Cambrils al Control de febrer d'aquest cap de setmana

Els cambrilencs van aconseguir magnífiques estadístiques en les diferents modalitats de salt. A més, destaca la victòria de la Maria Taggi a la categoria S-18 de Pista Coberta disputada a Sabadell

L'atleta del Club Atletisme Cambrils Maria Taggi competint a Sabadell
L'atleta del Club Atletisme Cambrils Maria Taggi competint a Sabadell | Cedida

El passat dissabte 5 de febre es va disputar el Control Febrer 1 a l'estadi d’atletisme de Cambrils en el que va ser un control reservat exclusivament a concursos de salts dels quals 10 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van participar assolint estadístiques molt destacades. Es van aconseguir 7 marques mínimes de participació a Campionats de Catalunya, 11 millors marques personals i 1 marca mínima de participació als Campionats d'Espanya, aquesta darrera va ser aconseguida per la saltadora Sofia Rubio en la modalitat de Salt d'alçada absolut. Aixi van quedar, doncs, les marques assolides pels atletes del CAC:

• 7 Marques mínimes de participació a Campionats de Catalunya

• 1 Marca mínima de participació a Campionats d'Espanya

• 11 Millors marques personals

Els i les atletes que van assolir lloc de podi van ser els següents:

• Pol Sánchez: Triple Salt absolut 1r. lloc amb marca de 10.69m (MMP,MCC)

• Pol Sánchez: Salt de llargada absolut 3r. lloc amb marca de 5.03m (MMP,MCC)
  • Sofia Rubio: Salt d'alçada absolut 1a. posició amb marca de 1.60m (MCE)

• Clàudia Nolla: Triple Salt absolut 1a. posició amb marca de  9.44m (MCC)

• Mia Linkert: Salt de llargada absolut 2a. posició amb marca de 5.02m (MMP,MCC)

• Astrid González: Triple Salt absolut 2a. posició amb una marca de 9.09m (MMP)

• Martina Fernández: Salt amb perxa absolut 3a. posició amb una marca de 1.90m (MMP)

• Alba Guijarro: Triple Salt absolut 3a. posició amb una marca de 8.70m (MMP,MCC)

MCC : Mínima de participació a Campionat de Catalunya

MCE : Mínima de participació a Campionat d'Espanya

MMP : Millor Marca Personal

Rècord de Cambrils a la categoria  S-18  DE  PISTA COBERTA

Aquell mateix dissabte, a la tarda, es va disputar la 3a jornada de control de pista coberta de les categories S-18 i S-20. L'escenari de la competició va ser la Pista Coberta d'atletisme de Catalunya, situada a Sabadell.

Per part del Club Atletisme Cambrils hi va participar la Maria Taggi en la prova dels 800 m.ll. La carrera va ser veloç des del primer moment i la Maria es va situar ràpidament en 2a posició. Al pas dels 600 metres, a una volta per acabar la cursa, la Maria havia baixat fins a la 4a posició. Al toc de campana va començar a remuntar posicions, fins situar-se a la capdavantera a falta de 100 metres per acabar la cursa. Aquesta posició la va mantenir fins al final, aconseguint la primera posició amb una marca de 2'19"31. Marca que suposava ser Rècord de Cambrils, tant de la categoria com absolut. Tanmateix, amb aquesta marca es va situar 3a al Rànquing de Catalunya S-18 i assolia la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya de la categoria.