Judo

El judoka Andreu Pérez es penja la medalla de bronze a la Super Copa de Catalunya júnior

Andreu Pérez va assolir la medalla de bronze a la Super Copa de Catalunya júnior | Cedida

El judoka mont-rogenc d'arrels cambrilenques, Andreu Pérez Chaparro, va competir aquest passat dissabte a la Super Copa de Catalunya júnior de judo. La competició va tenir lloc al campus universitari Llars Mundet de la Universitat de Barcelona. En aquesta ocasió, el judoka va participar en la categoria de sub-19 –tot i que ell pertany a la categoria sub-16– en el pes de -100kg, aconseguint una meritòria tercera posició i penjant-se la medalla de bronze. Pérez va obtenir aquest excel·lent resultat després de competir en un total de cinc combats.

El judoka Andreu Pérez, a la dreta de la imatge, amb la resta de judokes que van pujar al podi