Hoquei patins

El Cambrils CH empata a la pista del Riudoms després de remuntar un 2 a 0 en contra

El Cambrils CH va marxar de la pista riudomenca amb la sensació de merèixer un millor resultat

Jugadors del Cambrils CH en un partit d'aquesta temporada
Jugadors del Cambrils CH en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei                Segona Catalana                  Grup 3A

CP Riudoms 2 - Cambrils CH 2

El Cambrils CH va aconseguir empatar a la pista del Riudoms després de remuntar un 2 a 0 en contra. El partit es va complicar ben aviat pels interessos cambrilencs ja que als 4 minuts de partit, David Millan va fer l’1-0 pels locals quan va finalitzar un contraatac de 2 contra 1. Fins llavors havia estat el Cambrils qui havia portat el pes del partit i les ocasions però 10 minuts abans d’acabar la primera part, una bola penjada la va desviar Andreu Fabra per fer el 2-0.

Al minut d’haver començat la segona part, Pol Ortiz va donar una bona passada deixant sol contra el porter Jordi Morales que va fer una gran finalització i va posar el 2 a 1 en el marcador. El Cambrils ho seguia intentant i dominant, mentre que el Riudoms es mantenia amb la tònica de defensar, treure contres, intentar allargar les possessions el màxim possible i aprofitar quan s’aturava el partit per allargar l’estona de descans. A 3 minuts pel final, Pol Ortiz va establir l’empat amb una bona transició i finalització contra el porter. Aquest va ser el resultat final. Tot i que el Cambrils va aixecar un 2-0, va marxar de Riudoms amb la sensació de merèixer més. I més tenint en compte que la 9a falta del Riudoms a dos minuts del final era molt clara de targeta i que hagués suposat una directa pel Cambrils. No només això, sinó que després d’aquesta en van fer 3 més no xiulades que hagués significat la desena. D’haver-se donat aquesta situació, potser hagués canviat el resultat.

El Cambrils, havent-se de confinar tota la setmana prèvia a la d’aquest partit, va anar incorporant jugadors durant la setmana i va fer un partit molt seriós demostrant les ganes de l’equip d’assolir l’accés a la lliga d’ascens. Els darrers dos partits acabaran de definir la classificació final. Aquest proper cap de setmana, el Cambrils CH jugarà a la pista de l'Hoquei Club Montbui.