Esports

Ciclisme

El cambrilenc Edgar Curto fitxa per l'equip balear Arabay Cycling Friendly Team

L'equip incorpora nous ciclistes i es prepara per donar el salt al rang Continental UCI de cara a l'any 2023

Per Redacció

L'equip ciclista Arabay Cycling Friendly Team, en la presentació d'aquest passat divendres
L'equip ciclista Arabay Cycling Friendly Team, en la presentació d'aquest passat divendres | Emilio Queirolo (Última Hora)

El ciclista cambrilenc Edgar Curto formarà part de l'equip Arabay Cycling Friendly Team, un equip ciclista balear que aquesta temporada s'ha proposat donar el salt al rang Continental UCI de cara a l'any 2023. L'equip es va presentar aquest passat divendres al convent Lloret de Vistalegre. L'equip comptarà amb 26 corredors de diferents nacionalitats i perfils. L'equip ciclista disposarà d'una base, formada per ciclistes mallorquins, i que anirà des de la base fins a l'elit amb les modalitats de carretera, BTT i pista i contempla prendre part a les proves de la Copa d'Espanya, etapes de rang estatal en les categories Elite i sub-23 o proves mediàtiques com ara la Cape Epic sudafricana que es disputarà a finals del mes de març.

Santi Barranco serà el director esportiu de l'Arabay Cycling Friendly Team. Barranco té l'experiència de la seva etapa en els Seguros Bilbao amateur, Burgos BH o Gela Pedagogikoa. A part del cambrilenc Edgar Curto, destaquen a l'equip Toni Ballester, Pau Llaneras, Abraham Aguilera, Andrew Vollmer, Víctor Castellano, Alfonso Pla als que s'hi han de sumar els millors júniors balears.

 

Comenta aquest article