Esports

Rem

Rem Cambrils participa en la 1a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani - Descens del Meandre de Flix

Les dues categories veteranes del club cambrilenc van aconseguir una 2a posició en les seves respectives categories

Per Antoni Font

Equip veterà femení del Club Rem Cambrils a la regata de Flix
Equip veterà femení del Club Rem Cambrils a la regata de Flix | Antoni Font

Aquest passat diumenge 23 de gener es va disputar a Flix la 1a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani d’aquest any una prova que va estar organitzada conjuntament pel Club Nàutic Flix i la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix. En aquesta primera prova del calendari oficial de regates de Llaüt Mediterrani, van participar-hi un total de 9 Clubs amb 23 equips inscrits. El format de la regata va constar d’una única prova cronometrada amb una distància total de 4.000 m. des del Riu de Dalt al Riu de Baix, pràcticament el recorregut natural del meandre.

Resultats de la prova

Sota un temps gèlid amb temperatures per sota dels -5ºC, les dues categories veteranes van aconseguir una 2a posició, amb uns registres en el cas de l’equip Veterà Masculí de 19:03,78 min. i de 19:44,40 min. en el cas de l’equip Veterà Femení. D’altra banda, ambdues categories absolutes varen aconseguir una 4a plaça cadascuna, amb uns temps de 20:38,79 min. per l’equip Absolut Femení i 19:29,61 min. per l’equip Absolut Masculí.

La propera regata es durà a terme el proper diumenge 6 de Febrer a Empuriabrava (Castelló d’Empúries), comarca de l’Alt Empordà. En aquesta ocasió la distància de la regata serà de 2.250 m.

L'equip veterà masculí del Club Rem Cambrils, en plena regata / Foto: Oriol Gené
Equip absolut femení del Club Rem Cambrils a la regata de Flix / Foto: Antoni Font
L'equip absolut mascu´lí del Club Rem Cambrils en plena regata, a Flix / Foto: Antoni Font

 

Comenta aquest article