Atletisme

Aina Ferré, en sub-16 i Sofia Rubio, en sub-14, assoleixen l'or al Campionat Territorial de Proves Combinades d'Hivern

La prova atlètica es va disputar a l'Estadi d'Atletisme de Cambrils, aquest passat cap de setmana

Aina Ferré, en la cursa de tanques, aquest passat diumenge
Aina Ferré, en la cursa de tanques, aquest passat diumenge | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern en les categories S-14, S-16, S-18, S-20 i absolut. Van ser 10 els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir una magnífica estadística que es resumeix de la següent manera:

• 4 medalles : 2 d’or i 2 de bronze
  • 2 Rècords de Cambrils S-14
  • 1 Marca mínima per a participar al Campionat d'Espanya
  • 13 Marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius
  • 28 Marques Personals

Aina Ferré guanyava la medalla d’or a la categoria S-14 amb un total de 2.072 punts. Fet que suposava ser marca personal, rècord de Cambrils i mínima de participació al Campionat de Catalunya. També va assolir el rècord de Cambrils de la categoria als 60 m. tanques amb una marca de 10"11 i marca personal al salt de llargada i al llançament de pes.

Sofia Rubio guanyava la medalla d’or a la categoria S-16 amb un total de 2.783 punts, prop de la seva marca personal. Amb aquesta puntuació assolia la mínima de participació al Campionat de Catalunya. També va assolir la mínima de participació al campionat d'Espanya al salt d'alçada amb una marca de 1.61 m. i marca personal als 60 m. tanques.

Mia Linkert, per la seva part, guanyava la medalla de bronze a la categoria S-18, amb una marca personal de 1.870 punts. Es va poder sobreposar a un mal començament a l'ensopegar i caure a la cursa de tanques, encadenant 5 marques personals. Va ser a les proves de salt d’alçada, llançament de pes, salt de llargada i 800 m. llisos i en el conjunt de la combinada. De no ser per la caiguda a les tanques, hagués assolit la mínima de participació al Campionat de Catalunya. Mínima que sí va assolir al llançament de pes.

Sílvia García guanyava la medalla de bronze a la categoria S-14, amb una marca personal de 1.345 punts. Assolia marques personals a les proves de 60 m. tanques i llançament de pes. A les tanques assolia la marca mínima de participació al Campionat de Catalunya.

Els resultats totals i els parcials de les medallistes van ser els següents:

Aina Ferré       Tetratló S-14        Or      2.072 punts  (rècord Cambrils)

60 mt                  Alçada                Pes                   Llargada

10''11                  1,39m                8,55m                 4,56m

Sofia Rubio       Pentatló S-16            Or              2.783 punts

6o mt                  Alçada                 Pes              Llargada                 60 m ll

10''59                  1,61m                6,69m                4,70                   1'52''29

Mia Linkert        Pentatló S-18             Bronze              1.870 punts

60mt                 Alçada                  Pes                 Llargada                800m ll

14''88                 1,40m                   9,54m              4,51 m                  3'01''72

Sílvia Garcia            Tetratló S-14             Bronze              1.345 punts

60mt                   Alçada                 Pes                  Llargada

11''61                  1,21m                  6,97m                3,74m