Handbol

Primer partit de l'any i nova victòria per al CH Cambrils contra el Vallag que el referma en el liderat

Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Handbol - Tercera Catalana (Primera Fase A)

HC Vallag 24 - CH Cambrils 27

L'equip sènior del CH Cambrils va disputar el primer partit de l'any, després de l'aturada nadalenca, aquest passat cap de setmana. Va ser amb un desplaçament a La Llagosta per enfrontar-se al Vallag equip que ocupa el penúltim lloc de la classificació. En la primera part, els cambrilencs van desplegar una defensa molt forta, amb un sistema 6:0, que no va deixar gaire oportunitats als locals. El Cambrils sempre va portar la iniciativa en el marcador i es va marxar al descans amb una renda de dos gols d'avantatge, 14 a 16.
Ja en el segon període, el Vallag va intentar la remuntada i, fins i tot, es va posar a un gol de distància però en cap moment va posar en perill la victòria per al Cambrils. A més, l'entrenador Claudi Olivé va aprofitar el partit per donar minuts als més joves i fer rotacions a la banqueta.
Al final del temps reglamentari, el marcador final va ser de 24 a 27. Amb aquest triomf, el Cambrils sumava dos punts més que el refermen al capdavant de la classificació i amb l'objectiu matemàtic d'entrar a les fases d'ascens. Cal destacar l'actuació del jugador cambrilenc Arnau Franquet amb sis gols i quatre pilotes robades.