Esports

Futbol sala

El Mediterrani arrenca un punt a la complicada pista del Sícoris

Un resultat que manté la distància a la classificació entre els dos equips, situats a la part alta de la classificació

Per Redacció

El Mediterrani en acció, en el darrer partit disputat al Palau Municipal d'Esports
El Mediterrani en acció, en el darrer partit disputat al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana             Grup 3    

Sícoris Club 2 - CFS Mediterrani 2

El partit, en el que s'enfrontaven el tercer i quart classificat, va començar amb un penal en contra del Mediterrani just al minut 1. Un penal que va deixar estupefacte tant l'equip local com l'afició qwue de cap manera entenien la decisió de l'àrbitre. El Sícoris va marcar i amb l'1 a 0 en el marcador va dominar els primers compassos del partit. Els cambrilencs a poc a poc anaven situant-se en la pista i arribaven les primeres ocasions. Albert feia l'empat amb un gran xut que feia justicia al joc visitant.

Amb aquest resultat d'empat a 1 començava una segona part on eren més els visitants qui buscaven el gol tot i així els locals van disposar d'alguna ocasió però el porter Roger, que va fer un gran partit, responia amb bones aturades. En una acció de rebot fortuïta, els locals van tallar una passada i posaven un 2-1 al lluminós. A manca de 5 minuts el Mediterrani va arriscar i d'aquesta manera, a manca de 20" per a l'acabament del partir, aconseguien empatar mitjançant Àngel després d'una expulsió d'un jugador local. Aquest jugador del Sícoris ja havia d'haver estat expulsat anteriorment en una enganxada amb un jugador cambrilenc en una jugada en la que, incomprensiblement, només va veure targeta el jugador visitant.
Finalment el Mediterrani va aconseguir l'empat en una pista complicada. Un resultat que manté la distància a la classificació entre els dos equips, situats a la part alta de la classificació. Aquest proper cap de setmana el Mediterrani es juga el passi a les semifinals de la Copa Tarragona. Aquest diumenge a la tarda jugarà el partit corresponent als quarts de final a la pista del CFS Vandellòs.

Comenta aquest article