Societat

Correfocs

La colla de Diables Els Cagarrieres participa a la trobada de bèsties de foc de Parets del Vallès

Per Redacció

Imatge de l'encesa de la galera dins de la trobada de bèsties de foc
Imatge de l'encesa de la galera dins de la trobada de bèsties de foc | Cedida

El passat dissabte 22 de gener, els membres de la colla de Diables Els Cagarrieres de Cambrils, es van desplaçar a Parets del Vallès, amb motiu de la trobada de bèsties de foc de la localitat, dins dels seus actes de la Festa Major d’hivern. A les 11 del matí quedava plantada la Galera de Foc, juntament amb les altres bèsties de foc: Batraci de Taià, el drac Pepitu de Sant Boi, el Porc Senglar de Rubí, el drac de Llorenç del Penedès, el Gafarró de Premià de Mar, La Galera de foc de Cambrils, el Bitru, el Llucifer, la Bèstia, el Rusti i la Pedra de foc de Paret del Vallès.

Al migdia es donava el tret de sortida a la Trobada amb la presentació de les colles participants i una petita encesa. A la tarda, a les sis, començaven a sonar els primers tabals. Una hora més tard es començava el recorregut de les bèsties, que feien un correfoc pels diferents carrers de la població. Finalment, a la plaça, una encesa de lluïment de cada colla i una encesa conjunta, donava per acabada aquesta trobada.

Foto de grup d'alguns dels integrants dels diables que es van desplaçar a la trobada de Parets del Vallès (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article