Treballada victòria del Cambrils Unió davant un Riudoms que va estar a punt d'empatar en els darrers instants del partit

El domini del joc va ser dels cambrilencs però el Riudoms va saber aprofitar les seves poques ocasions per a posar en compromís la victòria cambrilenca

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Riudoms disputat el dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol                               Segona Catalana                            Subgrup 8A

Cambrils Unió 3 -  Riudoms 2

Alineació: Ramon, Roger Carrió, Ian Coit (Agüero m.83), Domínguez, Roger Cunyat (Menacho m. 64), Pau Prados, Palau (Sebas m.79), Rubio, Deivid (Amine m.83), Miki i Lladó (Ikaro m.64).

Gols: 1-0 m. 10 Rubio; 1-1 m. 16; 2-1 m. 30 Palau; 3-1 m. 58 Miki; 3-2 m. 73
Targetes: grogues a Domínguez, Roger Cunyat i Pau Prados.

Amb més dificultats de las previstes, el Cambrils Unio s'inposava al Riudoms per 3 gols a 2, el mateix resultat que en el partit d'anada i que també va ser favorable al Cambrils. El Cambrils Unió va tenir el domini del joc i de la possessió durant el primer temps. Els cambrilencs es van avançar en el mercador al minut 10 amb gol de Rubio de fort xut des de 30 metres. Però tan sols sis minuts després el Riudoms empatava quan va aprofitar una falta a fregar de l'àrea gran, la pilota va rebotar a la tanca i tot i que la va arribar a tocar el porter Ramon, finalment es colava a la porteria cambrilenca. Aquest va ser l'únic tir a porta del Riudoms en la primera part. Més endavant, ja en el minut 30 de partit, el Cambrils tornava a avançar-se en el marcador quan Palau aprofitava un refús de la defensa visitant. El Cambrils va disposar d'altres ocasions pero li costava transformar-les en gol.
El segon temps va seguir la mateixa tònica de joc i al minut 58, Ian Coit s'endinsava dins l'àrea per l'esquerra i el seu centre ras l'aprofitava Miki fer pujar el 3-1 al marcador marcant el gol amb l'esperó. El Riudoms no va abaixar els braços i va aprofitar una pilota pispada a la defensa local, amb possible falta no xiulada, per retallar distàncies i col·locar el 3-2 al marcador en el minut 73. En el tram final del partit el Riudoms va intentar empatar el partit mentre el Cambrils demanava l'hora i va tenir moltes dificultats per evitar-ho.

Finalment la victòria, per la mínima, va ser pel Cambrils per 3 gols a 2. Aquest resultat juntament amb la resta de resultats de la jornada mantenen el Cambrils unió en el segon lloc de la classificació del grup.