Informació general

Efemèride

25è aniversari del Casal Municipal de la Gent Gran

Concretament, la inauguració del nou equipament tenia lloc el 15 de febrer de 1997

Per Redacció

Imatge de la festa del 20è aniversari del Casal Municipal de la Gent Gran, el febrer de 2017
Imatge de la festa del 20è aniversari del Casal Municipal de la Gent Gran, el febrer de 2017 | Berta Ruiz

El Casal Municipal de la Gent Gran complirà, aquest proper mes de febrer, 25 anys. Concretament, la inauguració del nou equipament tenia lloc el 15 de febrer de 1997 tal com recollia la crònica de la Revista Cambrils del moment. Aquell dia s'inaugurava –amb una gran expectació de públic i la presència de diferents autoritats locals i del territori–, el nou edifici que acollia el Casal Municipal de la Gent Gran i també la nova Biblioteca Municipal. La representació consistorial estava encapçalada per l'aleshores alcalde de Cambrils, Josep M. Panicello. L'acte inaugural oficial va tenir un torn de parlaments, es va comptar amb la Colla de Bastoners de Cambrils i també va tenir lloc un aperitiu popular.

El Casal Municipal de la Gent Gran va estrenar el nou edifici amb unes Jornades Culturals. Es van organitzar diverses xerrades i col·loquis, així com una actuació musical a càrrec del grup de cambra de l'Escola Municipal de Música i una sessió de ball per cloure la programació.

Caixa Penedès aportava 150.000 pessetes anuals per col·laborar en el manteniment

Tal com informava l'edició de febrer de 1997 de la Revista Cambrils, la regidoria de Benestar Social, Sanitat i Participació Ciutadana de l'Ajuntament i Caixa Penedès havien signat, el 10 de febrer de 1997, un conveni de col·laboració i manteniment del Casal Municipal de Gent Gran. Aquest conveni incloïa l'entrega, per part de la caixa d’estalvis del Penedès a l’Ajuntament, de material d’oficina i equipament, valorat en uns 2 milions de pessetes. A més d'aquesta aportació, l'entitat bancària també es va comprometre a entregar la quantitat de 150.000 pessetes en concepte d’aportació econòmica anual per col·laborar en el manteniment de les despeses generals pròpies de les instal·lacions durant els 5 anys de vigència del conveni.

Comenta aquest article