Informació general

Covid-19

Els centres educatius cambrilencs tenen 261 alumnes confinats i 14 docents

En la darrera setmana s'han confirmat un total de 480 nous casos positius als centres del municipi, però no hi ha cap grup confinat

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'exterior de l'institut Cambrils
Imatge d'arxiu de l'exterior de l'institut Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

La incidència de la covid-19 a les escoles cambrilenques deixa, segons les darreres dades del Departament d'Educació, un total de 261 alumnes confinats i 14 docents confinats. En la darrera setmana s'han confirmat un total de 480 nous casos positius als centres del municipi, però no hi ha cap grup confinat. L'índex de risc de brot se situa en 5393.54 (Molt alt) amb una taxa de reproducció de l’epidèmia d'1.28 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

Per centres educatius, les xifres són les següents: el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer té 33 alumnes i 1 docent confinats; l'escola La Bòbila té 19 alumnes i 2 docents confinats; l'escola Marinada té 4 alumnes; l'escola Cambrils té 8 alumnes confinats; l'escola Guillem Fortuny té 17 alumnes i 1 docent confinats; l'escola Mas Clariana té 12 alumnes i 2 docents; l'institut Cambrils té 56 alumnes i 1 docent; l'institut Ramon Berenguer IV té 25 alumnes i 2 docents; l'institut Mar de la Frau té 26 alumnes i 1 docent, l'escola d'Hoteleria i Turisme té 53 alumnes i 3 docents confinats i l'escola d'Adults Rosa dels Vents té 2 alumnes confinats.

Pel que fa a les llars d'infants: la llar d'infants municipal La Galereta té 3 alumnes i 1 docent confinats; la llar d'infants La Cuca té un alumne i l'escola Montessori té 2 alumnes confinats. La llar d'infants Vicki i la llar d'infants municipal Maria Dolors Medina no tenen cap alumne confinat.

 

 

Comenta aquest article