Societat

Grupo Niñerola, Hotel Mònica i Càmping Cambrils-Park, guardonats amb els premis Èxit 2007 de la Fecam

Per Lluís Rovira i Barenys



Tomàs Arcos, Mònica Massagué, Esteve Blasi, Manuel Niñerola, Ernest Benach i Robert Benaiges
Unes 180 persones relacionades amb el món polític i empresarial cambrilenc van assistir, el passat divendres, a la Nit dels Empresaris de Cambrils. El sopar gala, organitzat per la Fecam, va estar presidit pel president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.

L'acte va començar amb els parlaments del president de la Fecam –Tomàs Arcos–, de l'alcalde –Robert Benaiges– i del president del Parlament –Ernest Benach–. A continuació es va fer l'entrega dels premis Èxit d'enguany, que els van recollir Mònica Massagué per l'hotel Mònica, Esteve Blasi pel Càmping Cambrils-Park i Manuel Niñerola pel Grupo Niñerola.

La Nit dels Empresaris va comptar amb l'animació musical del grup musical Districte 6 "Soul" i amb l'actuació de Isidoro Golman, premi estatal de ventrilòquia.

Sisena edició

Enguany ha estat la sisena edició dels premis Èxit. En aquesta edició, la Fecam ha introduït tot un seguit de canvis respecte al format dels anys anteriors. D'entrada, la denominació ha canviat. Fins ara s'anomenava Jornades Empresarials de Cambrils i, a més del sopar i l'entrega dels premis, al matí es feien unes ponències dirigides als empresaris cambrilencs. Aquestes ponències s'han deixat de fer ja que la jornada laboral dels empresaris complicava la participació a les jornades, segons va comentar Tomàs Arcos el dia de la presentació. A més, fins ara el reconeixement dels premis anava més dirigit a cambrilencs amb una carrera professional notòria, però enguany s'ha optat per reconèixer la feina feta i l'esforç d'empreses cambrilenques.

Comenta aquest article