Cultura

Teatre

El cicle Diumenges al Teatre aixeca el teló, el 23 de gener, amb noves aventures, circ, música i rialles

Per Redacció

La temporada arrencarà el proper 23 de gener i inclou quatre espectacles familiars que s’oferiran al Teatre del Casal Parroquial
La temporada arrencarà el proper 23 de gener i inclou quatre espectacles familiars que s’oferiran al Teatre del Casal Parroquial | Cedida

El cicle familiar Diumenges al Teatre de Cambrils obrirà una nova temporada amb quatre espectacles variats dins de les arts escèniques, que passejaran el públic pel món del circ, la màgia, els contes, la música, les històries i el bon humor.

La programació arrencarà el 23 de gener de la mà de la companyia "El que ma queda de Teatre", que presentarà l’obra sense text "Tempus", protagonitzada per un vell rellotger que convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però on curiosament sembla que s’hagi aturat el temps. És un personatge divertit però a la vegada tendre, pura poesia, i es mou al ritme del tic-tac dels rellotges i de la música interpretada pel seu pianista, que va marcant el tempus de l’espectacle.

El cicle continuarà el dia 20 de febrer amb un espectacle de circ de La Bella Tour on dos pallassos de la vella escola intenten sobreviure al món modern. És la història de dos amics sense sentit del ridícul que tenen un objectiu: aconseguir la rialla del públic.

El tercer espectacle programat és una obra de teatre per trencar estereotips i fer-se un tip de riure. "La princesa en texans" de la Companyia Sgratta arribarà a Cambrils el 20 de març per explicar-nos la llegenda d’una princesa molt especial, que amb l’ajuda d’una pila de personatges divertits, ens ensenyarà que l’important no és qui ets, sinó com ets.

Finalment, el 24 d’abril, Teatre Nu tancarà la temporada amb "En Patufet (i els seus pares)”. Aquesta adaptació de la popular rondalla catalana connecta amb humor la història tradicional amb les obsessions d’avui. En la seva particular versió uns pares novells una entranyable parella a qui agradava cantar decideix tenir un fill amb alegria i il·lusió però un fet inesperat els omple de patiment: l’infant naixerà molt i molt petit.

El cicle "Diumenges al teatre" està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de l’entitat local La Teca Teatre. Es tracta d’una activitat consolidada des de fa 21 anys i adreçada principalment als menuts de la casa però de la que realment en gaudeixen tant grans com petits. Aquest any més que mai, la regidoria de Cultura de Cambrils dona suport a la programació cultural i continua apostant per aquesta activitat, que apropa les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment a tots els públics.

Tots els espectacles es portaran a terme a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial (plaça de Sant Pere, s/n). El preu de les entrades és de 4 euros i es poden comprar de manera anticipada a entradium.com.

Comenta aquest article