Esports

Futbol sala

El Mediterrani guanya a la pista del Castellvell del Camp i accedeix a quarts de final de la Copa Tarragona de Futbol Sala

El resultat va ser força ajustat i després d'aquesta eliminatòria el Mediterrani s'enfrontarà al Vandellòs per accedir a la semifinal d'aquesta competició

Per Redacció

Plantilla de CFS Mediterrani durant un partit de lliga aquesta temporada
Plantilla de CFS Mediterrani durant un partit de lliga aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol sala              Copa Tarragona     

CF Castellvell del Camp 5 - CFS Mediterrani 6

El Mediterrani ha superat una nova ronda de la Copa Tarragona de Futbol Sala després d'haver aconseguit la victòria a la pista del Castellvell del Camp en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda.
El partit va començar amb un Mediterrani molt còmode sobre la pista i llegint molt bé els espais tant em atac com en defensa. Albert Chafer posava el 0-1 en el marcador, un gol que feia justícia al control visitant. Marc hauria pogut fer el segon però el porter local ho va impedir. El Castellvell va estirar línies i va aprofitar tres errors i les pilotes perdudes juntament amb l'estratègia per posar un contundent 4-1 al marcador que deixava groguis als cambrilencs. Lluny d'abaixar els braços i tirant d'orgull i caràcter guanyador es va remuntar el resultat advers i es va arribar al descans amb empat a 4 gràcies a l'efectivitat d'Angel Bolívar i altre cop Albert.
La segona part es va jugar amb més respecte per part dels dos conjunts. El Mediterrani a falta de 58 segons posava un 4-6 que semblava definitiu amb els gols de Rafa i Gerard Beas. Els locals aconseguien, a falta de 18 segons, el 5-6 i en un greu error de control del joc per part del Mediterrani gairebé aconsegueixen empatar el partit. 
El més important, però, ha estat que el Mediterrani accedeix es a quarts de final de la Copa Tarragona i que ho ha fet demostrant el caràcter guanyador necessari per reconduir un partit que s'havia complicat.
A destacar el debut del jugador del filial cambrilenc Pau a la porteria, amb bones parades en moments clau del partit i també el nou fitxatge Ángel Bolívar, autor de dos gols. El Mediterrani jugarà el proper partit de la Copa Tarragona el 29 de gener a la pista del CFS Vandellòs.

Comenta aquest article