Cultura

Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells comença l'any amb una sessió de contes

Per Redacció

Cartell de les properes activitats de la Biblioteca
Cartell de les properes activitats de la Biblioteca | Cedida

La Biblioteca Josep Salceda i Castells comença l’any amb la sessió "Em regales un conte?" adreçada a alumnes de 3r i 4t de primària, a càrrec de Rosana Andreu. L’activitat, que es portarà a terme el 12 de gener a les 18 hores a la biblioteca, consistirà en un intercanvi de contes entre la dinamitzadora i les famílies a partir d’una proposta temàtica. 

Aquest mes de gener també s’ha programat la presentació del llibre infantil "Història d’un llapis" (editorial Babidibú) de l’autora Rosana Andreu i l’il·lustrador Carles Gil. L’acte es realitzarà el dijous 27 de gener a les 19 hores al Centre Cultural (carrer Sant Plàcid, 18-20) i anirà a càrrec de la bibliotecària i escriptora Judit Robert. 

Per participar a les activitats cal inscriure’s prèviament al mateix equipament cultural o bé a través del correu electrònic bib@cambrils.cat.

D’altra banda, els diferents Clubs de Lectura continuaran les seves trobades mensuals. El dimarts 25 de gener a les 19 hores el Club de Lectura Adult celebrarà una sessió especial amb Isabel Castro dedicada a l’obra "Canto jo i la muntanya balla" d’Irene Solà, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV a Cambrils. I el divendres 28 de gener a les 18 hores el Club de Lectura Infantil comentarà el llibre "La casa de l’Iggie", de Judy Blume, amb la bibliotecària Rosana Andreu.

Comenta aquest article