Esports

La patinadora del Club Patí Cambrils Helena Guinjoan, classificada per al campionat de Catalunya

Per Camí Mendoza



Les patinadores cambrilenques que van participar al campionat territorial Helena Guinjoan, Judit Estivill i Gisela Artigau
Aquest passat cap de setmana es va celebrar al Vendrell el campionat territorial de patinatge artístic de les categories cadet i juvenil, que organitza la Federació Catalana Territorial de Tarragona.

Tres patinadores del Club Patí Cambrils hi van participar: Helena Guinjoan i Gisela Artigau, en categoria juvenil, i Judit Estivill, en categoria cadet.

L’Helena va quedar en quarta posició i podria haver anat millor, però tot just sortia d’una lesió i havia estat un mes abans del campionat sense poder entrenar. Tot i això es va classificar per al campionat de Catalunya que es farà a Reus el proper cap de setmana. La Gisela, per la seva banda va fer una bona participació i va quedar en onzena posició. I la Judit –una jove patinadora cadet que té un bon futur en el món del patinatge– va quedar en vuitena posició.

Final nacional de Catalunya dels Jocs Escolars

D’altra banda, les patinadores debutants van participar amb les coreografies “Somni de neu” i “De cacera” a la final nacional dels Jocs Escolars que organitza la UCEC, que es va dur a terme a Vic el passat dissabte dia 19 de maig.

De totes les coreografies presentades, “Somni de neu ” va fer molt bona participació i això va fer quedessin molt ben classificades, en quarta posició. Tot i que no van pujar al pòdium, van tenir la satisfacció de guanyar la coreografia que presentava el Reus Deportiu, que tant en la fase comarcal com en la fase territorial havia quedat davant d’elles.

No van tenir la mateixa sort les patinadores de la coreografia “De cacera”, ja que alguna errada en l’execució els va fer quedar en la penúltima posició.

Amb aquest campionat, el Club Patí Cambrils acaba la competició per grups d’aquesta temporada.

Comenta aquest article