Informació general

Covid-19

Salut posa 632.000 vacunes contra la covid-19 al Camp de Tarragona en un any

El govern de la Generalitat preveu mantenir el punt de vacunació del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Tarragona

Per ACN

La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès amb sanitaris del punt de vacunació del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Tarragona
La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès amb sanitaris del punt de vacunació del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Tarragona | ACN (Eloi Tost)

El Departament de Salut ha posat 632.000 vacunes contra la covid-19 al Camp de Tarragona. La primera es va posar el 27 de desembre del 2020 i els pic més important va ser a l'estiu, quan els punts de vacunació massius van funcionar a ple rendiment. Així, segons ha assenyalat la delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, al juny se'n van administrar 161.000, mentre que al juliol van ser 148.000 dosis.

La delegada va visitar, ahir dilluns, el punt del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Tarragona, on va assegurar que seguirà obert a curt termini. També va apel·lar a la responsabilitat personal per superar la pandèmia.

Comenta aquest article