Informació general

Felip Puig visita Cambrils per donar suport a Mercè Dalmau i participa en el porta a porta pels carrers del Port

Per Berta Ruiz



Mercè Dalmau i Felip Puig, el passat divendres a la tarda, en el porta a porta de CiU
El passat divendres a la tarda, el portaveu de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya Felip Puig va acostar-se fins a Cambrils per donar suport a la candidata de CiU  a l'alcaldia de Cambrils –Mercè Dalmau– i participar en el porta a porta que alguns membres del partit van realitzar per alguns carrers del Port.

Abans d'iniciar el recorregut –que va partir des del Patronat de Turisme–, Felip Puig va declarar a Revista Cambrils Diari Digital alguns motius de la seva visita a Cambrils, per tal de donar suport a Mercè Dalmau, "actuant a peu de carrer i traslladant la il·lusió i la convicció que quan CiU ha governat a Cambrils s'han desencallat temes importantíssims estructurals, fins i tot jo diria que en aquesta legislatura el govern municipal ha viscut una mica de renda, perquè s'han acabat les grans obres, com la transformació del passeig, això sí, sense l'aparcament, o la renovació del port sense l'obertura de la bocana".

Felip Puig va valorar l'acció de govern de l'actual tripartit municipal, "amb una visió petita, mesquina, i sense explotar la gran oportunitat d'allò que ens deien que quan hi hagués ‘un gobierno amigo a Madrid’ a Catalunya i a Cambrils tot aniria millor, i no és veritat, s'ha avançat menys. En aquest sentit, creiem que CiU pot aportar la prioritat per Cambrils, perquè ens dóna la sensació que el partit socialista sempre prioritza la tranquil·litat del seu partit".

El millor programa per Cambrils

D'altra banda, Puig va definir el programa de CiU a Cambrils com el millor programa electoral per al municipi, "per dos motius: en primer lloc perquè està fet per gent que és emprenedora, que fa de l'eficàcia i el rigor la seva raó de ser, des d'un punt de vista personal. I en segon lloc, perquè és un programa per tothom, per tot el poble. Jo veig en els altres programes i en les altres opcions polítiques un esbiaix excessivament ideològic, massa dogmatitzat i potser pensant només en els interessos de partit. Jo crec que el millor programa per Cambrils i per tota la gent de Cambrils és el de CiU".

Comenta aquest article