Informació general

Nad

Missatge de Nadal de l'alcalde de Cambrils

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, s'adreça a la ciutadania a través de revistacambrils.cat per enviar un missatge de Nadal sota el títol de "Anem per feina" i en el que es repassen les línies d'actuació municipal de cara a l'any 2022 (CONTÉ VÍDEO)

Per Redacció

Oliver Klein, l'alcalde de Cambrils
Oliver Klein, l'alcalde de Cambrils | Cedida

Anem per feina

Existeix un consens generalitzat, vàlid en qualsevol àmbit d’activitat, que el canvi d’any és un bon moment per fer balanç de la feina feta i d’anticipar els nous propòsits. Com és lògic, la gestió municipal no és aliena a aquest costum. El darrers tres mesos de l’any que deixem enrere, han servit per posar en marxa un nou estil de gestió a l’Ajuntament de Cambrils, amb un nou equip de govern, unes noves prioritats, uns nous eixos estratègics i, sobretot, un nou tarannà on escoltar la ciutadania i atendre les seves demandes més quotidianes és una prioritat absoluta.

El 2022 serà un any important per Cambrils. El temps corre i des de l’equip de govern anem per feina. Treballem en diferents línies estratègiques i malgrat que la incertesa vinculada al Covid no ha desaparegut, no podem aturar cap dels projectes que estan en marxa ni posposar-ne la seva execució.

Tenint en compte que la salut és un valor bàsic de la convivència ciutadana i que, per tant, l’hem de preservar i garantir, no hem d’oblidar que mentre tant el temps corre i que quan tot hagi passat haurem d’estar a punt per ser competitius a nivell de ciutat. Som molt conscients que del binomi salut i economia les dues parts pesen molt i són imprescindibles.

Per això estem i estarem, més que mai, al costat dels nostres botiguers, empresaris i emprenedors. Ho estem fent amb les directrius de les terrasses, amb els Bons Cambrils, amb la dinamització comercial nadalenca, amb una interlocució constant i directa amb totes les associacions que els agrupen i també a nivell individual. El sector turístic – hotels, càmpings, apartaments, restaurants - és fonamental per la nostra economia i, per això, treballem colze amb colze amb ells per resoldre els possibles inconvenients que es presentin.

Necessitem la fortalesa econòmica que aquest turisme de qualitat, en el que a Cambrils en som especialistes, ens aporta. I per enfortir la totalitat del sector treballarem intensament en els àmbits específics del turisme esportiu, cultural i de wellness.

L’urbanisme tindrà un paper molt important. En aquest sentit reforçarem el manteniment urbà de vies, voreres, parcs i jardins, a la vegada que executarem grans projectes com la Rambla Jaume I, l’avinguda de l’Esport i l’enderroc de l’estació vella, guanyant una gran avinguda que connectarà la Vila amb el Port que dinamitzarà fortament l’economia en la seva àrea d’influència.

L’esport local és un altre àmbit en el que ja hem començat a actuar de manera decidida, millorant les instal·lacions existents i fent-ne previsió de noves. La cultura i el coneixement són vectors també fonamentals per ser capdavanters, afavorint l’arribada d’estudis de nivell universitari.

En definitiva, les bases del futur ja les tenim a punt. Anem per feina i anteposem la certesa dels fets a la fragilitat de les paraules. Tenim tres centes seixanta-cinc oportunitats per demostrar-ho i fer-ho possible. Som-hi!.

Bones Festes i benvingut 2022.

Oliver Klein, alcalde de Cambrils

Comenta aquest article